Στην τοποθέτηση ασανσέρ για ΑΜΕΑ προχώρησε το Δ.Σ του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης «η Γκουβερνιώτισσα» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Στην τοποθέτηση ασανσέρ για ΑΜΕΑ προχώρησε το Δ.Σ του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης «η Γκουβερνιώτισσα»



Η ευαισθησία για τα αυτονόητα, των υπευθύνων του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης «η Γκουβερνιώτισσα» διακρίνεται καθημερινά τα τελευταία χρόνια όπου άρχισαν να αναστηλώνουν τον παλαιό Μοναστήρι.
Μια ιδέα που βρήκε εθελοντές και πήρε σάρκα και οστά.
Έχοντας φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο πλέον, βαδίζουν στο μέλλον με πιο αισιοδοξία.
Συνεχίζοντας να καλύπτουν τις πιθανές ανάγκες που προκύπτουν, έτσι ώστε ο χώρος της ιεράς Μονής να είναι πλήρης προχώρησαν στην τοποθέτηση του πρώτου ασανσέρ για ΑΜΕΑ και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί και δεύτερο , σε άλλο επίπεδο, ώστε όλοι οι χώροι του μοναστηριακού συγκροτήματος να είναι επισκέψιμοι για όλους τους συνανθρώπους μας.



Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης «η Γκουβερνιώτισσα» ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Creta Maris και ιδιαίτερα τον γνωστό επιχειρηματία Ανδρέα Μεταξά που ανέλαβαν το κόστος της δαπάνης.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας όταν καταξιωμένοι επιχειρηματίες στο χώρο του τουρισμού αναγνωρίζουν τη σοβαρότητα της προσπάθειας και εμπιστεύονται την πρωτοβουλία μας. 
 Παράλληλα όμως τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αφού συμμετέχουν και στηρίζουν έμπρακτα την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της περιοχής.








Post Top Ad

.............