8 Εκατομμύρια προβολές για την ΑΝΩΓΗ στο διαδίκτυο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

8 Εκατομμύρια προβολές για την ΑΝΩΓΗ στο διαδίκτυο

8 Εκατομμύρια προβολές για την δική σας ΑΝΩΓΗ
Η Ανωγή, η εφημερίδα όλων των Ανωγειανών όπου γης, ξεπέρασε απόψε τις 8 εκατομμύρια επισκέψεις και ευχαριστεί όλους τους αναγνώστες της, εντός και εκτός Ελλάδας..
Ήταν 21 Σεπτεμβρίου 2010, όταν η εφημερίδα μπήκε στη "Νέα Εποχή" του Ίντερνετ, και με αργά αλλά σταθερά βήματα συνέβαλλε και συνεχίζει να συμβάλλει στην πρόοδο των Ανωγείων, την έγκυρη ενημέρωση των Ανωγειανών και των φίλων του χωριού και στην κοινωνική προσφορά σε αδύναμες ομάδες.

Με σεβασμό πάντα στον αναγνώστη θα συνεχίσουμε με τις όποιες δυνάμεις μας να κρατάμε την Ανωγή ψηλά στις δικές σας προτεραιότητες για ενημέρωση.



Η δημοσιογραφική ομάδα, το τεχνικό τιμ της Ανωγής και ο εμπνευστής της π.Ανδρέας Κεφαλογιάννης σας ευχαριστούμε θερμά για την ζεστή αγκαλιά με την οποία μας έχετε περιβάλλει..Καλοδεχούμενες φυσικά πάντα και οι κακές κριτικές από οποιονδήποτε.
Ως επίλογο, αναδημοσιεύουμε μερικές επίκαιρες και σήμερα παραγράφους του πρώτου άρθρου μας, εκείνου του πρωινού της 21ης Σεπτεμβρίου 2010, που περιλαμβάνει τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα και που παραμένουν στόχοι και αξίες μας μέχρι και σήμερα:
Η ΝΕΑ ΑΝΩΓΗ, μέσα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα, γνώμες και…πολλές μαντινάδες, θα καταγράφει την καθημερινή ειδησεογραφία των Ανωγείων, με καθαρό τρόπο, χωρίς παρωπίδες, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας το σωστό και το δίκαιο.
Θα μεταδίδουμε τα μικρά και μεγάλα γεγονότα όχι μόνο της Ανωγειανής κοινωνίας, αλλά και των ανωγειανών όπου γης, με τη δυνατότητα που δίνει το παγκόσμιο χωριό του ίντερνετ
Η νέα εφημερίδα μας θα αποτελέσει ένα ελεύθερο χώρο ιδεών και ένα βήμα για την προβολή των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.
Είμαστε βέβαιοι ότι στη νέα μας αυτή προσπάθεια θα βρούμε αρωγούς όλους τους Ανωγειανούς.
Συνεχίζουμε μαζί..

Post Top Ad

.............