Η Στ΄ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η Στ΄ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο


Την Τετάρτη 5 Απριλίου 41 μαθητές και μαθήτριες των δύο τμημάτων της Στ΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο.


Τα παιδιά, που συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ. Ιωάννης Μανιδάκης και κ. Κλαίρη Ψιλλινάκη, ξεναγήθηκαν στο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία και το έργο της Τοπικής Εκκλησίας και να γνωρίσουν από κοντά τον Επίσκοπό τους. Μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα συνομίλησαν αρκετή ώρα με τον Σεβασμιώτατο, λαμβάνοντας απαντήσεις στα πολλά ερωτήματά τους για την Εκκλησία, τα καθήκοντα του Επισκόπου, την ιστορία της τοπικής Εκκλησίας και για καθημερινά θέματα.




Τέλος, τα παιδιά αντάλλαξαν ευχές με τον Σεβ. κ. Κύριλλο, του επέδωσαν μία πασχαλινή κάρτα και δώρα που φιλοτέχνησα, και εκείνος αφού τα ευχαρίστησε τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα.

Post Top Ad

.............