ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Από το 2005, το Καταδυτικό Κέντρο μας στην Αμμουδάρα Ηρακλείου βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Apollonia Beach Hotel, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κρήτης.
Η Αμμουδάρα είναι μία τουριστική περιοχή η οποία βρίσκεται μόλις 8 χλμ μακριά από την πόλη του Ηρακλείου, έχει μία φανταστική παραλία μήκους 3χλμ περίπου, θαλάσσια σπορ και πλήθος από εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, καφέ, μαγαζιά ειδών λαϊκής τέχνης, τουριστικά γραφεία, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων κ.ά..

Από την Αμμουδάρα, μπορεί κανείς εύκολα να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, τις αρχαιότητες της Κνωσσού, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Πολεμικό Μουσείο, αλλά και να απολαύσει μία ημέρα στα μαγαζιά της πόλης.
Αν και η Αμμουδάρα γενικά προσφέρεται για διακοπές στην Κρήτη, η μορφολογία και η σύσταση του βυθού της (αμμώδης) αλλά και τα μικρά βάθη (2-3 μέτρα), δεν βοηθούν στην πραγματοποίηση καταδύσεων στην περιοχή.

Για το λόγο αυτό προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά προς/από το καταδυτικό κέντρο μας στην Αγία Πελαγία, το οποίο είναι μόλις 10χλμ μακριά.


Εντός του ξενοδοχείου Apollonia Beach διατηρούμε ένα γραφείο το οποίο βρίσκεται απέναντι από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου μπορείτε καθημερινά να πληροφορήστε για τα προγράμματά μας και να κάνετε τις κρατήσεις σας.
Για όλους εκείνους που θέλουν να πάρουν μία μικρή γεύση πριν αποφασίσουν να καταδυθούν στη θάλασσα, διοργανώνουμε κάθε εβδομάδα δωρεάν ολιγόλεπτες δοκιμές στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Post Top Ad

.............