Με δίχτυ προστασίας και φωτεινό σηματοδότη ξανά εμφανίστηκαν τα φρεάτια της οδού Μαυσώλου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Με δίχτυ προστασίας και φωτεινό σηματοδότη ξανά εμφανίστηκαν τα φρεάτια της οδού Μαυσώλου


Όπως είχαμε γράψει απο δελτία τύπου που είχε στείλει ο δήμος Ηρακλείου ολοκληρώθηκαν πρίν απο λίγες ημέρες οιι εργασίες σε τμήμα της Οδού Μαυσώλου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου έως την είσοδο της ΒΙΠΕ,στο πλαίσιο του έργου "Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων" από την Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Ηρακλείου. 
Εύλογα οδηγοί αλλά και κάτοικοι της περιοχής τις επόμενες ημέρες της ασφαλτόστρωσης παρατήρησαν ότι τα φρέατια που υπήρχαν στον δρόμο εξαφανίστηκαν απο την πίσσα που έπεσε για την ασφαλτόστρωση.


Ο υπεύθυνος αντιδήμραχος Ηρακλείου κύριος Γιάννης Αναστασάκης είχε επισημάνει ότι εντός των ημερών δεδομένου ότι έχουν επισημανθεί τα σημεία που βρισκόταν θα ανοιχτούν.Ακούστηκαν ποικίλα σχόλια  αποδεικνύοντας ότι η επίβλεψη στα δημόσια έργα είναιη σοφή φράση του λαού ( Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα ) .
Τέλος καλό όλα καλά ξεπερνώντας και θέλοντας να ξεχάσουμε το ράβε ξύλωνε, τα φρεάτια εμφανίστηκαν και πλέον υπάρχουν προστατευτικά με φωτεινό σηματοδότη για την προσοχή των οδηγών, κάτι που φανταζόμαστε θα κρατήσει λίγες ημέρες.




Post Top Ad

.............