Την πίτα του κόβει σήμερα Παρασκευή ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Την πίτα του κόβει σήμερα Παρασκευή ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ψαράδων & Φίλων Θαλάσσης σας προσκαλεί στην Χοροεσπερίδα για την κοπή της πίτας του, που θα γίνει στην ταβέρνα «Καλύβα» στις Λίμνες, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 20.30.

Ελάτε να γιορτάσουμε και τις απόκριες με φαγητό, ποτό και να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική. Θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Μανόλη Ζερβάκη (Λύρα), Γιώργο Κερούλη (Λαούτο) και Νίκο Δρυμαλίτη (Κιθάρα). Λαϊκό πρόγραμμα (DJ Marinos).
Για τους μικρούς φίλους διοργανώνουμε μασκέ πάρτυ και θα κληρώσουμε σε ένα τυχερό ένα τάμπλετ και μικρές ακομα εκπλήξεις για τα παιδιά!!!
Πλούσια λαχειοφόρος αγορά με 200 δώρα!!!
Γενική Είσοδος: 15 € πλήρες μενού. Περιλαμβάνει: (Διάφορα ορεκτικά: ντολμαδάκια, μπεκρή μεζέ, σουτζουκάκια, μακαρόνια σκιουφιχτά, τυροπιτάκια / χορτοπιτάκια, τζατζίκι, σαλάτα, ψητό με πατάτες στο φούρνο, φρούτο, λουκουμάδες και όλα τα ποτά αναψυκτικά, κρασί, ρακή, μπύρα, νερά).
Παιδικό εισιτήριο 6 € (ατομικό κυρίως πιάτο με αναψυκτικά και είσοδο στον παιδότοπο που θα λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης).

Post Top Ad

.............