Πρόσκληση - κάλεσμα σε ιστορικούς και μελετητές για το συνέδριο ώς πρός την ιστορία των αεροδρομίων της Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση - κάλεσμα σε ιστορικούς και μελετητές για το συνέδριο ώς πρός την ιστορία των αεροδρομίων της Κρήτης

Με στόχο τη διερεύνηση νέων πεδίων έρευνας και την ανάδειξη πρόσθετων στοιχείων για την ιστορία των αεροδρομίων του νησιού, το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, ο Δήμος Μινώα(ς) Πεδιάδας και το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οργανώνουν συνέδριο, στο Καστέλλι Πεδιάδος Ηρακλείου, το τετραήμερο 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2017.
Και καλούν τους ενδιαφερόμενους, τους ιστορικούς, τους ερευνητές, τους μελετητές και τους φιλίστορες να λάβουν μέρος σ’ αυτό.

Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει ηλεκτρονικά μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : kostasmoutzouris@hotmail.gr.
 Στη δήλωση θα υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία του δηλούντος ( ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση ) και το θέμα της ανακοίνωσης.
 Η περίληψη της ανακοίνωσης ( τριακοσίων τουλάχιστον λέξεων) θα σταλεί, στην ίδια διεύθυνση, μέχρι την 31 Μαρτίου 2017.
 Η Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου θα κρίνει, με βάση τις περιλήψεις, ποιες ανακοινώσεις θα γίνουν δεκτές στο Συνέδριο.
 Στους εισηγητές – συνέδρους, που θα έλθουν από μακριά,  θα παρασχεθεί φιλοξενία από τον Δήμο Μινώα(ς) Πεδιάδας.

Post Top Ad

.............