Με’επιτυχία διοργανώθηκε η επίδειξη κολύμβησης από μαθητές των Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Με’επιτυχία διοργανώθηκε η επίδειξη κολύμβησης από μαθητές των Χανίων


Μ’ επιτυχία διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο Χανίων η επίδειξη από τους μαθητές και τις μαθήτριες Γ’ τάξης Δημοτικού, που παρακολούθησαν τα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης του Α’ τριμήνου.
Αρχικά έγινε η επίδειξη των παιδιών του 5ου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, και ακολούθησε η επίδειξη από τους μαθητές και τις μαθήτριες των 6ου -16ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.
Όσα παιδιά συμμετείχαν -και από τα 5 σχολεία- ήταν χωρισμένα σε τρία διδακτικά επίπεδα (προχωρημένα Α’, μεσαία Β’, αρχάρια Γ’).


Στους μαθητές και τις μαθήτριες που μετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, ενημερωτικό έντυπο ναυαγοσωστικής ενώ τους προσφέρθηκαν και γλυκίσματα.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Στέλιος Ζερβάκης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλης Μηλιαράκης, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων Γιάννης Μπαρτζώκας, η υπεύθυνη αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη. Ακόμη, παραβρέθηκαν πολλοί γονείς παιδιών που πήραν μέρος στην επίδειξη.
Η Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια επιτροπή εκπαίδευσης, σε ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν τους παρακάτω χορηγούς του προγράμματος.
– Το ζαχαροπλαστείο “Μοντέρνο” (για την προσφορά των γλυκισμάτων)
– Την επιτροπή διοίκησης του Ε.Α.Κ. Χανίων και το προσωπικό του κολυμβητηρίου (για την αμέριστη συμπαράστασή τους)
– Την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων (για τη στήριξη του προγράμματος)
– Τον Νίκο Αντωνογιαννάκη (για την παρουσίαση του προγράμματος).



χανιωτικα νεα

Post Top Ad

.............