Κάλαντα κευχές και κεράσμτα στην δημοτική αγορά Χανίων από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Γηγενής” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Κάλαντα κευχές και κεράσμτα στην δημοτική αγορά Χανίων από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Γηγενής”

Με παραδοσιακούς χορούς και κεράσματα στους επισκέπτες και τους καταστηματάρχες γιόρτασε όπως κάθε χρόνο χθες η Δημοτική Αγορά.

Ειδικότερα, κορίτσια από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό  Σύλλογο “Ο Γηγενής” είχαν την ευκαιρία υπό τους ήχους των Μιχάλη Λουφαρδάκη στο βιολί και Τάσο Φραγκομιχελάκη στο λαγούτο να ψάλλουν τα κάλαντα σε μια πολύ ωραία και προπαντός… χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.


«Ψάλαμε τα παραδοσιακά κάλαντα και παρουσιάσαμε χορούς από την κισσαμίτικη παράδοση. Επιλέξαμε την Δημοτική Αγορά γιατί είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε σε μια τέτοια γιορτινή μέρα έναν παραδοσιακό τόνο στον κόσμο και τους επισκέπτες μας, αλλά και στους καταστηματάρχες», τονίζει η κα Γεωργία Πολυχρονάκη υπεύθυνη του Συλλόγου “Ο Γηγενής”. Μάλιστα, με τους χορούς από τα μέλη του Συλλόγου, το κέντρο της Δημοτικής Αγοράς μετατράπηκε σε πεδίο χορού, με τον κόσμο που ήταν παρών να το διασκεδάζει και να βγάζει φωτογραφίες.
Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση περιλάμβανε επίσης κεράσματα από τους μαθητευόμενους του ΙΕΚ ΚΕΚ “ΔΕΛΤΑ”.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.



χανιωτικα νεα

Post Top Ad

.............