( ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ) Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΧΡΏΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

( ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ) Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΧΡΏΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ


Χριστούγεννα όπως τους αρμόζει θα κάνουν περίπου 250 οικογένειες της πόλης μας, αφού σήμερα σε μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο GALAXY προμηθεύτηκαν τρόφιμα, κρέας, παιχνίδια, και πολλά άλλα εδέσματα!!! Η συγκινητική σας προσφορά όλο αυτό το διάστημα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!! Πραγματικά έχουμε ήδη ευχαριστήσει μέσα από τη σελίδα μας κάποιους από σας, θα το κάνουμε και για τους υπόλοιπους!! Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είναι μαζί μας και να δώσουν παιχνίδια στα παιδιά ο Ροταριανος Ομιλος Ηρακλείου, καθώς και ο κύριος Καλαιτζακης Αντώνης μαζί με τα παιδιά από την Ακαδημία Τέννις που διαθέτει!! 



Ακόμα τον κύριο Ευάγγελος Μπικάκης και την AeroCross 119 για το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τρόφιμα που μάζεψαν στη σχολή του!! Μεγάλο μπράβο για τους υπαλλήλους του Λιμενικού και της Αστυνομίας Ανατολικής Κρήτης,που για δεύτερη χρονιά σε αγώνα που έγινε χθες στα 2 Αορακια συγκέντρωσαν πολλά τρόφιμα!! 



Τους υπαλλήλους του Cosmos sport για το κρέας που πρόσφεραν στην ομάδα, καθώς και τους κύριους Ηλία, Στέλιο, Δημήτρη, για τον ίδιο ακριβώς λόγο!! Όπως επίσης και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 61ου νηπιαγωγείου και 52 Δημοτικού!! Επίσης τους Λογοθεραπευτες Ηρακλείου για την συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών όλες αυτές τις μέρες!! Ακόμα την κυρία Όλγα και την κυρία Εύα που πρόσφεραν Τσουρέκια, Βουτηματα, και δωροεπιταγες αντίστοιχα στη μνήμη αγαπημένων τους ανθρώπων!! Η φιλοξενία του ξενοδοχείου GALAXY για τρίτη συνεχόμενη φορά ήταν κάτι παραπάνω από πανέμορφη!!! Επίσης την DHL EXPRESS για τα γραφεία και τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήσαμε όλες αυτές τις μέρες για τη δράση μας!! Από όλους τους ανθρώπους της Κίτρινης Αποστολής χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο!!!!












Post Top Ad

.............