Το μπασκετικό Ηράκλειο στο πλευρό του Λάκη Καράμπελα με φιλικό αλληλεγγύης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Το μπασκετικό Ηράκλειο στο πλευρό του Λάκη Καράμπελα με φιλικό αλληλεγγύης

Η μπασκετική οικογένεια στο Ηράκλειο μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο την ποδοσφαιρική, είναι όμως σίγουρα μεγάλη η συσπείρωσή της! Και όταν ένα μέλος της έχει πρόβλημα, τότε το έχουν όλοι!

Για του λόγου το αληθές, το φιλανθρωπικό  παιχνίδι  της ερχόμενης Τρίτης 3 Ιανουαρίου στις 18:00 ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ στο κλειστό του Λίντο, καθώς τα έσοδα που θα υπάρξουν θα δοθούν σε έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλλα, τον Λάκη Καράμπελα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Λάκης που δεν υπήρξε μόνο πολύ καλός αθλητής αλλά ήταν και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος απολαμβάνει την εκτίμηση των Ηρακλειωτών και ένα παραπάνω των ανθρωπων του μπάσκετ, ανεξάρτητα από το σωματείο που υπηρετούν! Οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη, στο άκουσμα της βοήθειας που χρειάζεται ο Λάκης Καράμπελας για να νοσηλευτει σε κέντρο αποκατάστασης στα Χανιά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, οδηγήθηκαν στην απόφαση ο αγώνας με τον ΟΦΗ, εκτός από τον αγωνιστικό χαρακτήρα να έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Ήδη μεγάλη είναι η προσπάθεια που έχει καταβληθεί από παλιούς συμπαίκτες του Καράμπελα, όπως τον Μιχάλη Δασκαλάκη και τον Ντέμη Ευαγγελινό ενώ θα τυπωθούν και μπλοκάκια οικονομικής ενίσχυσης. Η ευαισθησία που έδειξαν και από τον μπασκετικό ΟΦΗ αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες μπάσκετ της πόλης για τον παλαίμαχο αθλητή ήταν τέτοια που δείχνει πως ο Λάκης Καράμπελας θα πάρει δυναμη από παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους και θα βάλει το πιο δύσκολο καλάθι της ζωής του!
Σε ανακοίνωσή του τέλος για το φιλικό, ο μπασκετικός Εργοτέλης αναφέρει: «Την προσεχη Τρίτη 03/01/2017 στις  18.00 στο κλειστό του Λίντο γίνεται φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μας και τον ΟΦΗ. Ο αγώνας ξαφνικά απέκτησε μεγάλη σημασία γιατί θα συμβάλει στην ενίσχυση ενός σπουδαίου αθλητή στην ιστορία του συλλόγου, του Λάκη Καράμπελα. Ο Λάκης χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας τώρα! Σας προσκαλούμε στο Λίντο να τιμήσουμε αρχικά και να βοηθήσουμε ουσιαστικα έναν πραγματικά μεγάλο της ιστορίας του μπασκετικού Εργοτέλη..."

νεα κρητη

Post Top Ad

.............