ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στις 11 Οκτωβρίου η ύπαρξη υποβρυχίου ανατολικά της Ντίας προκάλεσε αναστάτωση και αρκετοί πολίτες τηλεφώνησαν στα τοπικά ΜΜΕ προκειμένου να μάθουν για ποιον ακριβώς λόγο έκανε βόλτες σε απόσταση αναπνοής από την Κρήτη. 
Όπως διαπιστώθηκε, δεν επρόκειτο για τουρκικό υποβρύχιο αλλα για ολλανδικό το οποίο προσέγγισε το νησί προκειμένου να αποβιβάσει μέλος του πληρώματος που χρειάστηκε ιατρική παρακολούθηση.
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ
Τι θα λέγατε αν το ίδιο υποβρύχιο έδενε στο λιμάνι του Ηρακλείου; Καλά διαβάσατε καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ekriti.gr το υποβρύχιο αυτό αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Ηρακλείου γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας (24/10) προκειμένου να ξεκουραστεί το πλήρωμα του. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ωστόσο για ευνόητους λόγους δεν θα είναι επισκέψιμο για το κοινό. 
Το συγκεκριμένο Ολλανδικό υποβρύχιο με την ονομασία HNLMS-WALRUS είναι μήκους 60 μέτρων και βρίσκεται στο Αιγαίο στο πλαίσιο των τακτικών περιπολιών του ΝΑΤΟ.
Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Post Top Ad

.............