ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ 400 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ 400 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Μετά από ανθρώπινες παρεμβάσεις η παραλία της Σητείας διαβρώθηκε σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με υπό κατάρρευση ένα τμήμα του παράνομου δρόμου που οδηγεί προς την ανατολική πλευρά του Δήμου, πρώην επαρχίας Σητείας.
Η Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να σώσει τον παράνομο δρόμο αποφάσισε να ρίξει σε 400 μέτρα μήκους της παραλίας τεράστιους βράχους οι οποίοι θα λειτουργούν ως κυματοθραύστες, μετατρέποντας την αμμώδη παραλία της Σητείας σε βραχώδη λιμενοβραχίονα. 


Η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Σητείας κατέθεσε αντιπρόταση για να γίνει ανάπλαση της παραλίας με φυσικά υλικά από την περιοχή, από έγκριτους επιστήμονες στο θέμα αυτό, όπου αυτή η μελέτη είναι οικονομικότερη και πιο ορθή ως προς την αποφυγή της επιπλέον διάβρωσης της παραλίας και της καταστροφής του δρόμου. Η Περιφέρεια Κρήτης επιμένει στο να πέσουν τεράστιοι βράχοι κατά μήκος της παραλίας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η παραλία της Σητείας είναι ένας από τους τόπους, όπου η χελώνα Καρέτα καρέτα επιλέγει για να γεννήσει. Από την Περιφέρεια Κρήτης ζητάμε, να γίνει ανάπλαση της παραλίας της Σητείας, να γίνει έργο για την ανατολική παράκαμψη που οδηγεί προς τα ανατολικά του Δήμου και να απομακρυνθεί ο παλιός παράνομος δρόμος. 
Δράστε για να αποτρέψουμε αυτό το έγκλημα που πάει να γίνει στην παραλία της Σητείας. 
Όχι στους βράχους. Όχι στον παράνομο δρόμο. 
Ναι στην ανάπλαση της παραλίας. Ναι στην ανατολική παράκαμψη.  



Φορείς και σύλλογοι της πόλης της Σητείας τάσσονται κατά της ρίψης βράχων σε μήκος 400 μέτρων στην παραλία της Σητείας, θεωρώντας ότι μια τέτοια επέμβαση την καταστρέφει ανεπανόρθωτα!
Απαιτούν την εκπόνηση οριστικής μελέτης, η εφαρμογή της οποίας σε καμιά περίπτωση δεν θα αλλοιώνει και καταστρέφει την παραλία μας.
Απαιτούντην αποκατάσταση του επαρχιακού δρόμου, μέχρι την υλοποίηση οποιασδήποτε μελέτης παράκαμψης του.
Να επιδοθεί η απόφαση αυτή στην Περιφέρεια Κρήτης, στον Δήμο Σητείας, και στην «Ανεξάρτητη δράση πολιτών ενάντια στη λιθορριπή», και να κοινοποιηθεί  στα μέλη και τους φίλους του Θεάτρου της Σητείας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τοπικά Μ.Μ.Ε.


Η...ΣΤΕΙΑΚΙΑ,,,,Η,,,,,,,,,ΘΑΛΑΣΣΑ.... ΣΤΟ...ΚΟΣΜΟ,,,ΔΕΝ....ΕΙΝ'..ΑΛΛΗ... ΜΑ,,ΦΑΙΝΕΤΑΙ,,,,ΠΩΣ..ΠΕΘΥΜΑ... ΤΣΗ..ΣΤΕΙΑΣ,,,,,,,,,,,ΤΗΝ......ΑΓΚΑΛΗ... ΚΑΙ.....ΣΤΑ..ΚΑΛΑ,,,,,,,,,ΚΑΘΟΥΝΕΝΑ... ΕΣΗΚΩΣΕ,,,,,,,,,,,ΠΑΝΤΙΕΡΑ....... ΝΑ...ΠΟΡΠΑΤΗΞΕΙ,,,,,,,ΣΤΟΝ...ΠΕΤΡΑ.... ΕΘΕΛΗΣΕ,,,,,,,,,ΜΙΑ.......ΜΕΡΑ.... ΤΟ...ΚΥΜΑ,,,,,,,,ΣΗΚΩΣΕ,,,ΒΟΥΝΟ... ΚΙ'..ΕΧΑΛΑΣΕ,,,,,,,,,,,ΤΟ,,,,ΔΡΟΜΟ.... ΚΙ'..ΟΠΟΙΟΣ,,,ΠΕΡΝΑ,,,,,ΧΑΝΕΙ,,,,,,ΚΑΡΔΙΑ... ΚΑΙ,,,ΒΡΙΣΚΕΙ....ΝΤΗ,,,,,,,,,ΣΤΟΝ.....ΩΜΟ.... ΟΙ..ΣΤΕΙΑΚΟΙ,,,,,,,,,,,,,ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ...... ΟΛΟΙ,,,,,,,,,,ΕΞ...ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.... ΚΑΙ,,,ΕΧΑΣΑΝΕ...ΝΤΑ,,,,,ΤΑ...ΜΥΑΛΑ.... ΚΙ'..ΟΙ.....ΑΡΧΟΝΤΕΣ,,,ΤΟΥ,,,ΤΟΠΟΥ.... ΗΝΤΑ,,,ΝΑ......ΚΑΝΟΥΝΕ,,,ΕΔΑ.... ΚΑΙ,,,ΗΝΤΑ,,,ΝΑ.....ΓΕΝΟΥΝΕ.... ΑΠΟΥ...ΓΥΡΕΥΓΟΥΝ,,,,,,,ΣΤΟΝ...ΠΕΤΡΑ... ΤΑ...ΚΥΜΑΤΑ,,,ΝΑ.....ΒΓΟΥΝΕ...... ΠΕΤΡΑΣ,,,,ΑΥΤΟΣ,,,ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ.... ΤΟ...ΛΕΕΙ,,,ΚΑΙ,,,Τ'..ΟΝΟΜΑ...ΝΤΟΥ.... ΧΑΡΑΚΙΑ,,,,ΠΕΤΡΕΣ,,,,,ΣΑ...ΒΟΥΝΟ... ΝΑ,,,ΒΑΛΟΥΜΕ,,,ΜΠΡΟΣΤΑ...ΝΤΟΥ..... ΚΙ'..ΟΛΟΙ,,ΕΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ........ ΑΥΤΗ...ΕΙΝ'...Η...ΜΟΝΗ....ΛΥΣΗ.... ΠΕΤΡΕΣ,,,,ΜΕΓΑΛΕΣ,,,ΤΟΥ...ΠΕΤΡΑ.... ΤΟ,,,ΠΡΟΒΛΗΜΑ,,,ΘΑ,,,ΛΥΣΕΙ.... ΜΑ,,,ΔΕΝ,,ΕΣΚΕΦΤΗΚΕ,,,ΚΙΑΝΕΙΣ... ΤΣΗ....ΘΑΛΑΣΣΑΣ,,,,,ΤΑ...ΚΑΛΛΗ.... ΠΟΥ..ΑΠΟ.....ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,,,,ΕΔΑ.... ΘΑ...ΓΙΝΕΙ,,,,,,,ΜΑΥΡΟ,,,,,,,,,,ΧΑΛΙ..... ΚΙ'...ΥΣΤΕΡΑ,,,ΠΑΛΙ,,,,ΣΑ,,ΘΑ,,ΜΠΟΥΝ.... ΚΙ'...ΟΝΤΕ,,,,,ΘΑ,,,,,ΤΣ'.......ΑΡΑΔΙΑΣΟΥΝ....... ΤΗΝ,,,ΧΑΡΗ,,,ΚΑΙ,,,ΤΗΝ,,,ΟΜΟΡΦΙΑ... ΤΣΗ...ΣΤΕΙΑΣ,,,,,,,,,ΘΑ,,,,,,ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ..... ΘΑ...ΤΗΝΕ,,,ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ,,,,,ΒΑΘΙΑ.... ΠΙΣΩ,,,,ΑΠ'.....ΤΣΙ,,,,,,,,ΔΙΟΝΥΣΑΔΕΣ.... ΘΑΛΑΣΣΑ,,,,,ΑΠ'..ΤΩ,,,ΧΑΡΑΚΙΩ...... ΘΑ...ΪΔΟΥΝ,,,,,,,ΤΣΙ.......ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ....... ΛΥΣΗ,,,,,,,,,ΣΑΣ,,,ΕΧΩ,,,ΕΤΟΙΜΗ............ ΝΑ.....ΓΙΝΟΝΤΑΝ,,,,,,,,,,,,ΜΑΚΑΡΙ.... ΟΙ...ΔΙΟΝΥΣΑΔΕΣ,,,,,,,,ΝΑ...ΓΕΝΟΥΝ...... ΕΝΑ...ΜΕ...ΤΟ,,,,,,,,,,ΦΑΝΑΡΙ.... Η.....ΠΑΡΑΛΙΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,ΘΑ...ΤΑΝΕ..... ΟΜΟΡΦΗ,,,,,,ΚΑΙ,,,,,,,,,,,,,,,,ΓΑΛΗΝΙΑ.... ΚΑΙ..ΜΕΣ'..ΤΗ..ΣΤΕΙΑ,,,,,,,,,ΔΙΑ.......ΠΑΝΤΟΣ.... ΘΑ,,,,,,,,ΕΠΑΥΕ,,,,,,Η.........ΓΚΡΙΝΙΑ..... ΙΩΣΗΦ........ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ............18/09/2016 ΤΗ...ΘΑΛΑΣΣΑ,,,,,,ΚΑΙ,,,ΤΑ.....ΜΑΤΙΑ..ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Post Top Ad

.............