ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Πίνακες αγιογραφίας καθώς και κατασκευές  πάνω σε μέταλλο, ξύλο, έργα κεραμικά και  πορσελάνης παρουσιάζονται στην έκθεση με τίτλο “Παράδοση και δημιουργία” που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πύλη Σαμπιονάρα από μέλη του Ομίλου Φίλων Τέχνης.



Η κα Γιαννουδάκη επεσήμανε «ο Όμιλός μας από ιδρύσεώς του εδώ και 17 χρόνια δεν περιορίζεται μόνο στην παρουσίαση εκθέσεων, αλλά πραγματοποιούμε ποικίλες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που δίνονται σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.



 Παράλληλα, κάθε τέλος σχολικής χρονιάς ο Όμιλός μας βραβεύει παιδιά Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας».
Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα αγιογραφίας οι: Αικατερίνη Γιαννακού, Αντωνία Βλαζάκη, Κική Ηλιάκη, Κυριακή Ιντζέ, Βούλα Κερδέλα, Φωτεινή Μαυρομάτη, Βασιλική Μαζανάκη, Ειρήνη Παπαδόσηφου, Σοφία Ποντικάκη και Τριανταφυλλιά Σχετάκη.
Με κεραμικές δημιουργίες οι: Στέλα Καρναλή, Αντωνία Παπαγεωργίου, Κατερίνα Φιλιππάκη. Mε έργα γλυπτικής ο Μανώλης Πετράκης και μεταλλοτεχνικές κατασκευές  η Μαρία Κουκουλά. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 21 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά 10:30 π.μ. – 2 μ.μ. και 6:30 μ.μ. – 10:30 μ.μ.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ


Post Top Ad

.............