ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ


Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στο Δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου  όπου φιλοξενήθηκαν σε μια μοναδική συναυλία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης .
Μ’ αυτό το ρεφρέν ξεκίνησαν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης την θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα, «ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ...».


Για μία ακόμα φορά το Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου φιλοξενεί συναυλίες ποιότητας και αγαπημένες παραστάσεις για το ευρύ κοινό.

Παπακωνσταντίνου και Ζουγανέλης, με εκρηκτικά ανατρεπτικό χιούμορ επί σκηνής, αλλά και μια πλούσια δισκογραφία παρουσιασαν παλιά και αγαπημένα κομμάτια, σχολίασαν την επικαιρότητα και έδωσαν το δικό τους στίγμα, έτσι όπως έχει αποτυπωθεί μέσα από μια διαδρομή σαράντα χρόνων.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.
Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια. Από το «Φοβάμαι» και τον «Τρελό» μέχρι και τη «Στέλλα» οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ζουγανέλης μοιράζονται διαχρονικά κομμάτια, που έχουν το δικό τους ακουστικό και ανατρεπτικό αποτύπωμα, πάνω στην ελληνική μουσική σκηνή.
Με το εφηβικό ταμπεραμέντο του ο αιώνια έφηβος Βασίλης και με το καυστικό χιούμορ του ο Γιάννης, ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους, σε μια παράσταση που αγαπήθηκε όσο καμία.
Ο καθένας τους θα ενεργήσει αυτόνομα παράλληλα πάνω στη σκηνή και θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΜΑΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

Post Top Ad

.............