ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Με κατάμεστο από κόσμο το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης του “Ψηλορείτη” “16ο Πολιτιστικό Αντάμωμα” με παραδοσιακούς χορούς από την Κρήτη, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, αλλά και τη μακρινή Κολομβία.





H Ζαχαρένια Μπούτζουκα παρουσίασε τις χορευτικές ομάδες που συμμετείχαν στην εκδήλωση καλωσορίζοντας όλα τα συγκροτήματα και τον κόσμο που τίμησε άλλη μια φορά τον “Ψηλορείτη” εκφράζοντας ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους. Ευχαριστίες εξέφρασε και στους συνδιοργανωτές Δήμο Χανίων – Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., Περιφέρεια Κρήτης και Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στους χορηγούς και στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την υποστήριξή τους.


Πρώτες ξεκίνησαν οι ομάδες χορευτών του “Ψηλορείτη” με τη συνοδεία των μουσικών συγκροτημάτων Ανδρέα Λιλικάκη, Βαγγέλη και Γιώργου Νικολουδάκη. Ακολούθησε η Κολομβία με τους “Latinamerikan”, η Θεσσαλία με τις χορευτικές ομάδες του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Καρδίτσας “Καλλίχορος” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δράμας “Οι Ρίζες μας”.
Συγκινημένος ο κόσμος παρακολουθούσε αυτό το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με Ελληνες και ξένους χορευτές που τίμησαν τους Συλλόγους και τον τόπο τους χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού στο πολυπληθέστατο ακροατήριο το οποίο ξεσπούσε συνεχώς σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.



ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

.............