ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΡΑΥΚΕΙΑ 2016 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΡΑΥΚΕΙΑ 2016

Μια σειρά από αξιόλογες και ιδιαίτερα προσεγμένες  εκδηλώσεις οργάνωσε και φέτος  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μύρωνα με  τον γενικό τίτλο «ΡΑΥΚΕΙΑ 2016»   από 31 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου  .
Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών, με πλούσιες θεματικές ενότητες για μικρούς και μεγάλους, είναι η πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή του Αγίου Μύρωνα , η διάσωση του παραδοσιακού πολιτισμού και η διατήρηση του και κάθε χρόνο συγκεντρώνουν όχι μόνο ντόπιους αλλά και πλήθος επισκεπτών.

Οι εκδηλώσεις και φέτος καλύπτουν  ένα ευρύτατο πολιτιστικό φάσμα  που αφορά σε Κρητικά γλέντια , με κορυφαίο το παραδοσιακό διήμερο πανηγύρι του Αγίου Μύρωνα τον «14ο Ραύκειο δρόμο» Επίσης περιλαμβάνουν ,αφιέρωμα στον Ερωτοκριτο και την Αρετούσα .παραστάσεις θεάτρου και Καραγκιόζη , Ελληνικό Κινηματογράφο αθλοπαιδιές , βόλτες με άμαξα και άλογα ενώ θα δοθεί η ευκαιρία  το απόγευμα της Τετάρτης για επίσκεψη ξενάγηση  στο εμβληματικό ρολόι της κωμόπολης .



Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται τη  Δευτέρα   8 Αυγούστου ανήμερα της εορτής του Αγίου Μύρωνα με γλέντι στην πλατεία με το συγκρότημα του Γιώργου Φασουλά και Κώστα Καλλέργη .

Όλες οι εκδηλώσεις ΡΑΥΚΕΙΑ 2016 είναι με ελεύθερη είσοδο.


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΡΑΥΚΕΙΑ 2016 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΥΡΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Post Top Ad

.............