ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΗΣ 3ηα ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΗΣ 3ηα ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

​Ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Περάματος σας καλεί να επισκεφθείτε την 3η Έκθεση «Γη Μυλοποτάμου» που οργανώνει με πρωτοβουλία του στις 12,13 και 14 Αυγούστου έχοντας την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μυλοποτάμου.
Ελάτε στο Πέραμα να γνωρίσετε από κοντά μια συλλογική εικόνα του Μυλοποτάμου, όπου η τέχνη και ο πολιτισμός συναντούν την παράδοση και την δημιουργία.
Πολιτιστικοί σύλλογοι, καλλιτέχνες και παραγωγοί δίνουν και αυτό το καλοκαίρι ένα σημαντικό ραντεβού στις όχθες του Γεροπόταμου, στην καρδιά της επαρχίας μας, στο Πέραμα, με απώτερο στόχο να προβάλουν τον τόπο μας και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Να δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν εκείνη τη διαδρομή που θα τους οδηγήσει σε κάθε γωνιά του Μυλοποτάμου, θα χαρούν τα όμορφα χωριά και τη φύση του, θα γευτούν τα τοπικά προϊόντα, θα θαυμάσουν τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Γη Μυλοποτάμου» έχει ως έξης:

Κυριακή 14 Αυγούστου:
19:30 Παρασκευή παραδοσιακού εδέσματος (σταφύλι - γλυκό του κουταλιού) από τον
Πολιτιστικό Σύλλογο Αλόιδων. 20:30 «Το σταμναγκάθι στην διατροφή». Το Ινστιτούτο Κρητικής Διατροφής δίνει πληροφορίες και παρασκευάζει σχετικό παραδοσιακό φαγητό.
21.30 Παρουσίαση κρητικών χορών από τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα των σχολών χορού του Μυλοποτάμου.

3η ΕΚΘΕΣΗ ΓΗ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Post Top Ad

.............