ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατηφορίζοντας προς την 25ης Αυγούστου για τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος με ρούχα. 
Το αδιαχώρητο επικράτησε στους εξωτερικούς χώρους του καταστήματος απο  Πλήθος κόσμου που υπομονετικά περίμενε την σειρά του για να μπεί.
στην προσέλευση τόσων πολλών Ηρακλειωτών βοήθησε βέβαια και η εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας Φουρέιρα που τράβηξε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων,
catering πρόσφερε αναψυκτικά στον κόσμο και μουσική απο ντίσκ τζόκει κάλυπτε την εκδήλωση.



Προκάλεσε όμως ωστώσο σχόλια το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας έσπευσαν μαζικά να αγοράσουν προιόντα του καταστήματος απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, 
τεράστιες ουρές που με την καθοδήγηση και επίβλεψη υπαλλήλων ασφαλείας σχηματίστηκαν δημιουργώντας εικόνες ασυνήθιστες για την πόλη του Ηρακλείου θυμίζοντας περισσότερο Αγγλία και Αμερική.





Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 33 καταστήματα σε 12 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά. Μέσω των καταστημάτων της, η H&M προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν ένα προσωπικό ύφος".










Post Top Ad

.............