Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ROMANTICS FOOLS ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ROMANTICS FOOLS ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου έρχεται στο Ηράκλειο για τρεις παραστάσεις Πρωταγωνιστεί στην καταιγιστική κωμωδία Romantic Fools, σε σκηνοθεσία Νίκου Ορφανού, η οποία ανέβηκε με τεράστια επιτυχία στην Αθήνα το χειμώνα.
Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα δοθούν οι εξής παραστάσεις: 4, 5 και 6 Ιουλίου (ΔιαRτηρητέο) 

Πώς φλέρταρε ο άνθρωπος των σπηλαίων και ποια ήταν τα δυνατά χαρτιά του Καζανόβα; Γιατί η αιώνια ερωτική «πάλη» των δύο φύλων μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τέχνης; Και, τελικά, οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πλασμένοι για να συμβιώνουν αρμονικά;
Ο βραβευμένος Αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Rich Orloff στο Romantic Fools εξερευνά τον μαγευτικό αλλά και σκοτεινό κόσμο των σχέσεων. Αποτέλεσμα της έρευνάς του; Η ανατρεπτικά συγκινητική και ιδιαίτερα σαρκαστική κωμωδία Romantic Fools, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Underground τη χειμερινή σεζόν με τεράστια επιτυχία και τώρα έρχεται για οκτώ βραδιές στην Κρήτη.
Έντεκα έργα σε… ένα!
Πρωταγωνιστές είναι η Μάρτζι και ο Άλεξ, ένα ζευγάρι του σήμερα (αλλά και του χθες). Οι δύο χαρακτήρες, σε ένα συνεχές παιχνίδι εναλλαγής ρόλων, αποδομούν όλα τα στερεότυπα για τις σχέσεις των δύο φύλων και επιχειρούν να απαντήσουν σε δύο καυτά και πάντα επίκαιρα ερωτήματα: Τι θέλουν, επιτέλους, οι άνδρες από τις γυναίκες; Και τι προσδοκούν οι γυναίκες από αυτούς;
Το φλερτ, το πάθος, η έλξη, η επικοινωνία, η συντροφικότητα… Όλα φωτίζονται μέσα από έντεκα θεατρικά σκετς, τα οποία συνθέτουν μοναδικά το παζλ των σχέσεων αντρών και γυναικών που ζουν και ερωτεύονται τον 21ο αιώνα.
Η παράσταση συνδυάζει στοιχεία επιθεώρησης και stand up comedy, με μοντέρνες ποπ πινελιές.

Τίτλος: Romantic Fools 
Συγγραφέας: Rich Orloff
Σκηνοθεσία, μετάφραση, μουσική επιμέλεια: Νίκος Ορφανός 
Ηθοποιοί: Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Αλέξανδρος Ζουριδάκης 
Σκηνικά - κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη 
Προγραμματισμένες παραστάσεις
Ηράκλειο: 4,5,6 Ιουλίου, Art café ΔιαRτηρητέο (Χάνδακος 71,
τηλ. 2815 201555). Εισιτήρια: € 12 και € 10.
Άγιος Νικόλαος: 8 και 9 Ιουλίου, Πολυχώρος Περίπου (28ης Οκτωβρίου 25, τηλ. 28410 24876). Εισιτήριο: € 10.
Χανιά: 11 και 12 Ιουλίου, Νεώριο Μόρο (Τέρμα Ακτή Ενώσεως, Παλαιό Λιμάνι, τηλ.: 28210 40265). Εισιτήριο: € 7.
Ώρα έναρξης: 21.00 
Διάρκεια:  90 λεπτά χωρίς διάλειμμα 
Μια παραγωγή της «Μονωδία», καλλιτεχνικές παραγωγές. 
Μαργαρίτα Πανουσοπούλου
Σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία στη Δραματική σχολή Italia Conti Academy of Theatre and Dramatic Arts και εργάστηκε ως ηθοποιός στη Βρετανία. Ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα, ήταν η συμμετοχή της στις Γυναικείες Συνωμοσίες του Βασίλη Βαφέα(48ο Φεστιβάλ Θεσ/νικης). 
Έκτοτε ζει στην Αθήνα και εργάζεται στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση (Το Νησί στο Mega κ.ά), ενώ ασχολείται επαγγελματικά και με το αργεντίνικο tango. Έχει δημιουργήσει μαζί με την Μπέτυ Λιβανού την θεατρική ομάδα Εν Λευκώ, τα έσοδα της οποίας διατίθενται σε τοπικές κοινότητες και ιδρύματα. Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος της ομάδας Todos Tango που οργανώνει tango δρώμενα και φεστιβάλ. Τον Απρίλιο θα τη δούμε στη μεγάλη οθόνη, αφού πρωταγωνιστεί, στη νέα ταινία του Βασίλη Βαφέα, Ρισάλτο
Αλέξανδρος Ζουριδάκης:
Απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Μοντέρνοι Καιροί (2008). 
Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις (Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω, σε σκηνοθεσία Σ. Ματαδάκη, Οι κουραμπιέδες, σε σκηνοθεσία Α. Γεροκομή, Ο Θείος Πάπαρος, σκηνοθεσία Π. Δημητρακοπούλου, Σ' αγαπώ-Σε μισώ, σε σκηνοθεσία Φ. Κατέχου, Lets dance together, σε σκηνοθεσία Β. Κραββαρίτη, Η Κατάρα του Στόκβιλ, σε σκηνοθεσία Γ. Πάτση, Σίσυφος, επιθεώρηση του Κ.Παπαγεωργίου σε σκηνοθεσία Α.Γκίκα, Τομ Σόγιερ και Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, σε σκηνοθεσία Τ.Τσαρσιταλίδη, "Το Ρωμαϊκό λουτρό" σε σκηνοθεσία Κ. Παπακωνσταντίνου κ.ά). 
Συμμετείχε, ακόμη, στις τηλεοπτικές σειρές Το 10 του Μ. Καραγάτση, σε σκηνοθεσία Π. Δημητρακοπούλου (Alpha) και Οι άσφαιροί, σε σκηνοθσία Δ. Πλατανιά ενώ έχει συνεργαστεί σε πληθώρα διαφημίσεων με τους Π. Κορώνη, Κ. Γιαλουρίδη, Π. Ανδρονίδη και Τ. Ζερβουλάκο
Νίκος Ορφανός:
Aπόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης (1991) και της 
Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών ( τομέας ψυχολογίας-1995). 
Έχει συνεργαστεί με το Θέατρο Τέχνης σε παραστάσεις όπως: Αχαρνής (σκηνοθεσία Κ. Κουν), Οι δίδυμοι της Βενετίας (σκηνοθεσία Μ. Κουγιουμτζή), Ιφιγένεια εν Αυλίδι (σκηνοθεσία Γ. Λαζάνη) κ.ά. 
Επίσης, συμμετείχε με διπλό ρόλο (σκηνοθέτη, ηθοποιού) σε πολλές παραγωγές του ελεύθερου θεάτρου, ανάμεσα στις οποίες o μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη Ο Μάκης, Το Τάβλι του Δημήτρη Κεχαΐδη κ.ά. 
Στον κινηματογράφο τον είδαμε μεταξύ άλλων στο Chevalier της Α. Ρ. Τσαγγάρη και στο Ένας κι ένας, του Νίκου Ζαπατίνα, ενώ στη μικρή οθόνη στις σειρές όπως Το Νησί, Μπαμπά μην Τρέχεις, Ανατομία ενός Εγκλήματος, Εργαζόμενη Γυναίκα, Αναστασία κ.ά. 
Εργάστηκε, ακόμη, ως επιμορφωτής θεάτρου. Είναι ιδρυτικός μέλος του σωματείου Διάζωμα, καθώς και του «Κέντρου Μελέτης& Διάδοσης Μύθων & Παραμυθιών». 
Το 2012-13 ήταν το βασικό πρόσωπο της επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας Κίτσος & Τασούλα.
 
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ROMANTICS FOOLS ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ

Post Top Ad

.............