ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΙΑΣ

Με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά με σπάνιες ασθένειες καθώς και να συγκεντρώσουν χρήματα για την ιατρική έρευνα ξεκίνησαν με τα ποδήλατά τους, από την Νορβηγία, ο Bendik Clausen και ο νεαρός γιος του. Ο ίδιος ο Νορβηγός ποδηλάτης αντιμετωπίζει μία σπάνια ασθένεια στα μάτια και με αυτό τον τρόπο θέλει να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της.


Στα Χανιά όπου βρίσκονται από σήμερα τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «Σας καλωσορίζω στον Δήμο Χανίων και σας συγχαίρω για την ιδέα και το κουράγιο σας να ξεκινήσετε αυτό το μεγάλο ταξίδι με τα ποδήλατά σας από την Νορβηγία και να φτάσετε να είστε σήμερα μαζί μας εδώ στα Χανιά.
Έχουμε πληροφορηθεί ότι έως τώρα έχετε επισκεφθεί 9 χώρες, δυναμώνοντας τα ιδανικά του αθλητισμού και της ανθρώπινης αλληλεγγύης. Ο στόχος σας να υποστηρίξετε την ιατρική έρευνα για σπάνιες ασθένειες μας κάνει υπερήφανους.
Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που έχουμε τόσο πιστούς φίλους όπως εσείς, οι οποίοι έχετε επισκεφθεί τα Χανιά για περισσότερες από 15 φορές. Σας συγχαίρω για ακόμα μία φορά και σας προσφέρω μερικά δώρα από την πόλη μας.»



Post Top Ad

.............