ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΛΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΛΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Από το 2007, το καταδυτικό κέντρο μας βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου “SIRENS BEACH HOTEL” στα Μάλια, 30χμ ανατολικά από το Ηράκλειο. Τα Μάλια είναι μία μικρή πόλη και ένα από τα ωραιότερα τουριστικά θέρετρα της Κρήτης. Εδώ ο επισκέπτης θα βρει πλήθος από μεγάλες και μικρές υπέροχες αμμώδεις παραλίες, όλες καλά οργανωμένες. Εδώ επίσης υπάρχει και ένας από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης. Τα Μάλια είναι ιδανικός προορισμός για εξορμήσεις στο νησί, για διασκέδαση, και νυχτερινή ζωή.


Έχουμε εφοδιάσει το καταδυτικό κέντρο μας στα Μάλια με ολοκαίνουριο καταδυτικό εξοπλισμό και προσφέρουμε στους επισκέπτες μας όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα PADI, καθώς επίσης καταδύσεις από την ακτή αλλά και με σκάφος. Για τους αρχάριους αλλά και τους μικρούς μας φίλους από 8 ετών, το κέντρο μας προσφέρει διάφορα καταδυτικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στην ηλικία και τις ανάγκες τους.

Οι επισκέπτες μας έχουν επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την κατάδυση δωρεάν, κατά τη διάρκεια των επιδείξεων που προσφέρουμε στην πισίνα του ξενοδοχείου, πριν αποφασίσουν να ακολουθήσουν κάποιο καταδυτικό πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεάν δοκιμή στην πισίνα, παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μας. Στο καταδυτικό κέντρο μας στα Μάλια, προσφέρουμε επίσης ιδιωτική εκπαίδευση κατόπιν συνεννόησης.
Το καταδυτικό κέντρο λειτουργεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο
Έχουμε επιλέξει μερικές διαφορετικές καταδυτικές τοποθεσίες Ανατολικά και Δυτικά των Μαλίων, μεταξύ των περιοχών Μιλάτου και Χερσονήσου.
Η υποβρύχια χλωρίδα και πανίδα που θα συναντήσετε, αποτελείται από θαλάσσιες ανεμώνες, σφουγγάρια, μικρά κοράλλια, αστερίες, χταπόδια, ροφούς, στείρες, σμέρνες και άλλα, καθώς επίσης παλιές άγκυρες και κομμάτια από παλιούς αμφορείς.
Το σκάφος μας αναχωρεί καθημερινά στις 10:00 για δύο καταδύσεις σε διαφορετικές τοποθεσίες και επιστρέφει, ανάλογα με την περιοχή πού έγιναν οι καταδύσεις, μεταξύ 14:00 και 16:00. Ζητήστε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των νυχτερινών καταδύσεων το οποίο αλλάζει ανάλογα με την εποχή και την ώρα που νυχτώνει.

www.diversclub-crete.gr

Post Top Ad

.............