Πρόκειται για μια ντόπια παραδοσιακή συνταγή της Κρήτης για να μαγειρέψετε χορταρικά και ζαρζαβατικά του κήπου σας!
Υλικά (Σερβίρει 4)
1/2 κιλό βλήτα
3 κολοκυθάκια
1/2 κιλό αμπελοφάσουλα
1/2 κιλό μπάμιες
6 κολοκυθανθοί
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε πρώτα τα αμπελοφάσουλα και έπειτα προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα βλήτα, τις μπάμιες και στο τέλος τους κολοκυθανθούς.
Αφού πάρουν βράση, τα σουρώνουμε και τα αλατίζουμε.
Σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλατοπίπερο και στη συνέχεια με το περιεχόμενο του τηγανιού περιχύνουμε την πιατέλα με τα χορταρικά μας.
ΠΗΓΗ: http://www.sidages.gr/