ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ



 Τετάρτη 1 Ιουνίου, 8:30μμ, Προβολή του ντοκιμαντέρ "Ραδιόφωνο στο Πατάρι" του Θανάση Παπακώστα που συμμετείχε στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές.

Πέμπτη 2 & Παρασκευή 3 Ιουνίου, 9:00μμ, Insanity: Παράσταση Εναέριων Ακροβατικών και Χορού από την ομάδα Om3ga σε χορογραφία των Δημοπούλου Μαριαλένα και Σπυροπούλου Ειρήνη
Σάββατο 4 Ιουνίου, 7:30μμ, Παρουσίαση του βιβλίου παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας με τίτλο «Κρητικά Εδέσματα» που εξέδωσε το ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Κρήτης). Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων και το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο.
Κυριακή 5 Ιουνίου, 8:30μμ, Παρουσίαση του βιβλίου "Σέρρα. Η ψυχή του Πόντου" του Γιάννη Καλπούζου. Σε συνδιοργάνωση με τις εκδόσεις Ψυχογιός και το βιβλιοπωλείο Koukoubook. Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει με ξεχωριστό τρόπο το βιβλίο του, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.
Δευτέρα 6 Ιουνίου, 8:00μμ, Εγκαίνια από την πέμπτη ομάδα στη σειρά εκθέσεων και δράσεων "Εικαστικά Αποτυπώματα" με έργα των Έλληνα Έηγιας, Ξενάκη Παγώνας και Πετσούρα Σύλβιας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Post Top Ad

.............