ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΚΑΛΑΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΚΑΛΑΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ


Ενα πρωτόγνωρο σκηνικό για τα δεδομένα του χωριού Σκαλάνι του δήμου Ηρακλείου σημειώθηκε απόψε το απόγευμα της Δευτέρας στις 7:30 .
Και όλα ηταν ήρεμα και συνηθισμένα στο χωριό με τους κατοίκους να ζούν τον ρυθμό που βαδίζουν καθημερινά έκανε την εμφάνιση της  η ανακριτική κλούβα της τροχαίας με 3 αστυνομικούς και άλλαξε ρυθμούς και εισοδήματα.... στους κατοίκους.





Πανικοβλημένοι οι κάτοικοι άρχισαν να ρωτάνε γιατί γίνεται αυτό, ο ισχυρισμός του αξιωματικού ήταν ότι εμποδίζει τη στροφή του λεωφορείου και ότι οι δρόμοι του χωριού είναι πεζόδρομοι δεδομένου ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή πλακόστρωσε το χωριό κάνοντας το πολύ πιο όμορφο και γραφικό αλλά όχι πεζόδρομο.



Επικράτησε ένας μικρός πανικός, όταν οι κάτοικοι του χωριού προσπαθούσαν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό,  το θεωρούσαν μια χαζή δικαιολογία. 


Είναι δυνατόν να είναι πεζόδρομος όλο το χωριό; τότε γιατί να μπαίνει μέσα στον πεζόδρομο το λεωφορείο; και που είναι οι πινακίδες που λένε ότι είναι πεζόδρομος; Είναι λίγες από τι ερωτήσεις που κανένας από τους τρεις τροχονόμους δε μπορούσε να δώσει απάντηση. 


Σοβαρές απαντήσεις δε πήρε κανένας από τους κατοίκους του Σκαλανιου, με τον αξιωματικό να παραπέμπει στο ΚΤΕΛ και στον διοικητή της τροχαίας τους κατοίκους.

Να σημειωθεί ότι το λεωφορείο στο Σκαλάνι έρχεται ως τις 4:30 και το περιστατικό έγινε στις 7:30.


Post Top Ad

.............