Στην λαμπερή τελετή απονομής των Χρυσών
Σκούφων & Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2016,που πραγματοποιήθηκε τη
Δευτέρα 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», το εστιατόριο
Κρητικής κουζίνας “Xasteria” του πολυτελούς ξενοδοχείου Amirandes,
Grecotel Exclusive Resort στο Ηράκλειο Κρήτης, απέσπασε για 2η συνεχή
χρονιά το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016.
Οι δημιουργικές εμπνεύσεις του Executive
Chef Γιάννη Κουναλάκη, η άψογη εκτέλεση από τον Chef de Cuisine
Κωνσταντίνο Καραπαναγιώτη σε συνδυασμό με τα ολόφρεσκα υλικά από την
φάρμα Agreco στην Κρήτη, κρατούν το “Xasteria” σταθερά στην γαστρονομική
κορυφή της Ελλάδας. Το εστιατόριο, που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με
τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2016, προσφέρει αυθεντικές
Κρητικές και Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με μία σύγχρονη δημιουργική
ματιά.
Στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.
Το «παρόν» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, γνωστοί επιχειρηματίες και φορείς από το χώρο του τουρισμού, δημοσιογράφοι και πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες.
Την ευθύνη για την αξιολόγηση και την απονομή είχε η έγκυρη γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού «Αθηνόραμα».
Πηγή: apodimoi-krites.gr
ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑMIRANDES ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2016
Στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.
Το «παρόν» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, γνωστοί επιχειρηματίες και φορείς από το χώρο του τουρισμού, δημοσιογράφοι και πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες.
Την ευθύνη για την αξιολόγηση και την απονομή είχε η έγκυρη γευσιγνωστική ομάδα του περιοδικού «Αθηνόραμα».
Πηγή: apodimoi-krites.gr
ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑMIRANDES ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2016