ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΚΑΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ



Το Ρέθυμνο ζει στους ρυθμούς του καρναβαλιού και αυτό φαίνεται πλέον κάθε μέρα. Η πόλη υποδέχθηκε με διάθεση ρετρό τον Μάρτιο και σε μία πολύ γλυκιά βραδιά, οι κανταδόροι έδωσαν το δικό τους χρώμα χθες το βράδυ στην παλιά πόλης. Οι έμποροι τους περίμεναν έχοντας φροντίσει για το κέρασμα και το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν μοναδικό.



Πολύς κόσμος συμμετείχε στις καντάδες, που ξεκίνησαν από τον Άγνωστο Στρατιώτη και κατέληξε στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, με τη συμμετοχή μουσικών, κανταδόρων, του Μουσικού Σχολείου και των Δημοτικών Χορωδιών. Όλοι κατέληξαν σε συναυλία στο Σπίτι του Πολιτισμού, με την συμμετοχή και της χορωδίας Μαλίων και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων από το Ηράκλειο. Στο «Σπίτι του Πολιτισμού» έγιναν και τα εγκαίνια της έκθεσης «V for Versatility με τη πασίγνωστη μάσκα V του Guy Fawkes να εκτίθεται σε διάφορες εμπνεύσεις καλλιτεχνών που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τη φαντασία με την επιμέλεια και τη φροντίδα της Βέρας Καρτάλου στη σύλληψη της ιδέας του Ανδρέα Πεφάνη.



«ΒΕΝΕΤΙΑ» Η ΟΔΟΣ ΤΣΟΥΔΕΡΩΝ
Ένα άλλο, διαφορετικό χρώμα, έδωσε η ομάδα ΝΑΤΑ ΚΕΦΑΤΑ στην οδό Τσουδερών χθες το βράδυ. Με τις μοναδικές στολές του Τάκη Χάσικου, η ομάδα έδωσε το δικό της βενετσιάνικο στίγμα στην περιοχή. Οι καταστηματάρχες συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο, με τα κεράσματα να δίνουν και να παίρνουν.


Post Top Ad

.............