ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στην αναμόρφωση του «ξεχασμένου» πάρκου του Αγίου Νεκταρίου στη Νέα Αλικαρνασσό, προχώρησαν οι Πρόσκοποι Ηρακλείου, αλλάζοντας του τελείως εικόνα του πάρκου.
Με τις καιρικές συνθήκες, να μην είναι οι καταληλότερες οι Πρόσκοποι της πόλης μας, σήκωσαν τα μανίκια το Σαββατοκύριακο που πέρασε (23 & 24 Ιανουαρίου 2016) ανάπλασαν και ανέδειξαν το πανέμορφο παρκάκι όπως του αξίζει.
Καθαρισμός, δενδροφυτεύσεις, συντηρήσεις, επισκευές, κατασκευές, οι εργασίες που έγιναν στο χώρο.
Αναλυτικότερα, φύτεψαν 106 φυτά και δέντρα, συντήρησαν την υπάρχουσα παιδική χαρά, έστρωσαν 2 κυβικά χαλικάκι, κατασκεύασαν 2 παγκάκια και έναν ιστό. Επίσης, οριοθέτησαν τον χώρο της παιδικής χαράς με κίτρινο έντονο χρώμα, συντήρησαν με λάδι τα υφιστάμενα πέτρινα παγκάκια & τα τοιχία,  κλαδέψαν όλα τα υπάρχοντα φυτά και δέντρα, ούτως ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν: το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων & την Εφορεία Περιβάλλοντος, την Eurobank για την ευγενική της χορηγία σε αυτή την προσπάθεια διαμόρφωσης & εξωραϊσμού, τον Δήμο Ηρακλείου, τον Αντιδήμαρχο κο Ινιωτάκη, την υπηρεσία πρασίνου & την προϊσταμένη κα Φραγκούλη και όλους τους Προσκόπους, Λυκόπουλα και Ανιχνευτές που αψήφησαν το κρύο και πρόσφεραν την προσωπική τους εργασία για να γίνει μια γωνιά της πόλης μας πολλή καλύτερη, τηρώντας έτσι την προτροπή του Ιδρυτή μας «να κάνουμε τον κόσμο μας, λίγο καλύτερο απ’ ότι τον βρήκαμε…»
Στις προθέσεις των Προσκόπων της πόλης μας, είναι η υιοθέτηση του πάρκου.

Post Top Ad

.............