-
Στην είσοδο του λιμανιού, εκεί που τελειώνει ο δυτικός μόλος, δεσπόζει ένα επιβλητικό φρούριο. Κατά τη Βενετοκρατ...
-
Το να κατάγεσαι από το Ηράκλειο σημαίνει Να βρίσκεις πάντα παρέα για καφέ, ακόμη κι αν κατεβαίνεις μόνος σου στο κέντρο. Να ξέρεις ότι...
-
Ένα ιστορικό σχολείο της πόλης του Ηρακλείου όπου απο τα θρανία του πέρασαν πολλοί μαθητές, και καθηγητές. Το σχολικό συγκρότημα της ο...
-
Η περιοχή του Καράβολα άρχισε να κατοικείται για πρώτη φορά στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι πρώτες κατοικίες κατασκευάστηκαν ...
-
Α λλο ένα τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς μετράει η Κρήτη . Σήμερα το πρωί Κυριακής 24 Απριλίου στο κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου...
-
Ο Μανώλης Βάρδας, ο δάσκαλος από τον Άγιο Νικόλαο ζούσε ήρεμα….μέχρι η ζωή να του δείξει το σκληρό πρόσωπό της….Μέχρι η μοίρα να του...
-
Υπάρχει ακόμα Ανθρωπιά στις μέρες μας τ ο ήθος ευτυχώς δεν έχει εκλείψει και αυτό βλέπουμε κατά καιρούς να το αποδεικνύουν στην πράξη συμπ...
Υλικά
- 100 γρ. ραδίκι
- 100 γρ. σταμναγκάθι
- 50 γρ. ρόκα
- 100 γρ. γαλατσίδες
- 50 γρ. άνηθο
- 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο
- 50 γρ. μαϊντανό
- 50 γρ. ρόδι (καρπούς)
- 30 γρ. καρύδι τριμμένο
- 20 γρ. μέλι
- 20 γρ. ξύδι
- 20 γρ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε
τα χόρτα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μήκος ½ εκατ. Τα ανακατεύουμε
όλα. Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι και το μέλι με λίγο αλάτι. Περιχύνουμε
στα χόρτα. Προσθέτουμε τους καρπούς απ’ το ρόδι και το ψιλοκομμένο
καρύδι.
ΠΗΓΗ: http://www.cretanfoodnews.gr/