ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΟΠΗΓΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΟΠΗΓΙΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΙΑ

Μια μαγική βραδιά με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 19 Αυγούστου στο Πέτρινο θέατρο Νοπηγίων, στη συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φαλελιανών “η Δημιουργία” στο πλαίσιο των θερινών του εκδηλώσεων.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο μεγάλος κρητικός τραγουδοποιός, ένας από τους πολλούς ταλαντούχους νέους που ανέδειξε ο Μάνος Χατζιδάκις, με τη συνοδεία του μελωδικού του μαντολίνου και την αισθητική φωνή του, θα μας ταξιδέψει μακριά απ’ την εξαντλητική καθημερινότητα, με μουσική και στίχους που αγγίζουν και τις πιο λεπτές ισορροπίες των αισθημάτων


Θα τον συνοδεύουν:

Τραγούδι: Ζωγράφου Νικολέτα Αλίκη, Κοκοτσάκη Ελευθερία Μουσικοί: Μπαρδάνης Εμμανουήλ Μυτακίδης Αντώνης, Κοντογιάννης Γιώργος.
Τιμή προπώλησης: 8 ευρώ. Τιμή εισόδου: 10 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Baios travel – Ηρώων Πολυτεχνείου 131 Κίσσαμος Χανίων- τηλ 28220 22900. Gelasakis travel- Πλατεία 1866 Χανιά- τηλ. 28210 75444, Πλατεία Σούδας – τηλ 28210 89334.

Post Top Ad

.............