ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

"Καλησπέρα σας, δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του "Ανοιχτού Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων" ότι απολύθηκαν. Λυπούμαστε πάρα πολύ και ευχαριστούμε για πολλοστή φορά όλους όσους στήριξαν το Κέντρο μας και όλες μας τις προσπάθειες αυτά τα δύο μιση χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να "λειτουργήσουμε" την Κοινωνική Δομή ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ για μερικές μέρες ακόμα, γιατί σκεφτόμαστε πάνω από όλα τον συνάνθρωπό μας που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη κάλυψη των βασικών καθημερινών αναγκών".

Mε αυτο το μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook, χθες το βράδυ, οι εργαζόμενοι στον ξενώνα αστέγων του Δήμου Ηρακλείου, ανακοινώνουν τα δυσάρεστα νέα, αυτά που όλοι απευχόμασταν να συμβούν, όταν πριν από 6 μήνες, στις 31/12/2014, έληγε η χρηματοδότηση της δομής, από ευρωπαϊκά κονδύλια.
Οπως είπε στο ekriti.gr η πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Μαίρη Παχιαδάκη, σήμερα παραδίδονται στους 33 εργαζόμενους στον ξενώνα οι απολύσεις, μία εξαιρετικά θλιβερή εξέλιξη, η οποία όμως δε μπορούσε να αποφευχθεί, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι ήταν απλήρωτοι από τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο της 6μηνης παράτασης που είχε ζητηθεί, αλλά και της 3μηνης, προκειμένου να "περάσει" η διαχείριση του ΕΣΠΑ από τις Περιφέρειες.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ξενώνας λειτουργεί από τον Ιανουάριο 2013, εξυπηρετώντας δεκάδες ανθρώπους καθημερινά.

Post Top Ad

.............