ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ


Πρεμιέρα σήμερα για το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Αποκορώνου με τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και τις “Φτερωτές κιθάρες” στο κτήμα “Διαδρομές” στους Αρμένους Αποκορώνου.
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και έχει γενική είσοδο 10 ευρώ.
«Το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στον Αποκόρωνα δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε με μεράκι, ευαισθησία και αγάπη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι’ αυτό», επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης με την αντιδήμαρχο Ειρήνη Τερεζάκη.
Ο κ. Κουκιανάκης τόνισε ότι στόχος των εκδηλώσεων είναι να αναδειχθούν η κουλτούρα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής του Αποκόρωνα», ενώ χαρακτήρισε τον πολιτισμό «μονόδρομο για την κοινωνική ευτυχία, την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη».


Από την πλευρά της η κα Τερεζάκη ανέφερε ότι το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε εκδηλώσεις περιλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, βραδιές αφιερωμένες σε συγγραφείς, αλλά και σε ανθρώπους που έχουν συμβάλλει με το έργο τους στη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της μουσικής παράδοσης του Αποκόρωνα.
«Θα γίνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει. Δρώμενα όπως το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στις Καλύβες 8 – 9 Ιουλίου, η αναπαράσταση του κρητικού γάμου στην Αση – Γωνιά στις 30 Ιουλίου, που θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή και την ενεργή συμμετοχή των κατοίκων της Αση – Γωνιάς, αλλά και αναπαράσταση του μύθου της νεράιδας που θα γίνει 17 – 18 Αυγούστου στη λίμνη του Κουρνά και η οποία είχε πραγματοποιηθεί και παλαιότερα με επιτυχία. Επίσης, στηρίζουμε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. που θα δώσει 2 παραστάσεις στον Αποκόρωνα στο θέατρο στον “Κρεμαστό” και μια στους Μαχαιρούς, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι οι εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Δήμου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Αποκορώνου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.haniotika-nea.gr/olo-to-programma-ton-politistikon-ekdiloseon-tou-dimou-apokoronou/

Post Top Ad

.............