ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι διοργανωτές της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής» (Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, Δήμος Ρεθύμνης και Επιμελητήριο Ρεθύμνης) ανακοινώνουν την έναρξη των εκδηλώσεων σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο Δημοτικό κήπο Ρεθύμνης.


Το πρόγραμμα για σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ελεύθερη είσοδος / free entrance
19:30
Πρώτη μέρα  της έκθεσης, ξεκινάμε με ρυθμό και με Παλμό!!!
Τραμπολίνο – Αλεξίπτωτο – Παιδική Ζούμπα και συμβουλές ασφαλούς κολύμβησης, για μικρούς και μεγάλους.
 Επιμέλεια προγράμματος: κ. Γιώργος Μπενάκης, γυμναστής.


20:00  
Εγκαίνια της Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2015
Τέλεση Αγιασμού από το Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο. Χαιρετισμοί από την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιονή, τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Γιακουμάκη.
Ακολουθεί γευστικό κέρασμα από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων «Τεχνολογία και Εκπαίδευση» με παρουσίαση μπουφέ από τους μαθητές της σχολής.

 

21:00  
Παραδοσιακή Κρητική μουσική και χοροί της Κρήτης από το Λύκειο Ελληνίδων Ρεθύμνου και τον Μιχάλη Φραγκιαδάκη με το συγκρότημά του.
Συναυλία  με τον Μιχάλη Φραγκιαδάκη - Πύλη Του Ήχου
Ο Κρητικός μουσικοσυνθέτης Μιχάλης Φραγκιαδάκης με το συγκρότημα του παρουσιάζουν δικά του τραγούδια αλλά και παραδοσιακά τραγούδια από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. 
Μιχάλης Φραγκιαδάκης: Λαούτο, τραγούδι, Γιάννης Δροσανάκης: Λύρα, τραγούδι, Παναγιώτης Βασιλάκης: Τραγούδι, Στράτος Φραγκιαδάκης :Λαούτο
Κώστας Σοφός: Κιθάρα, Νίκος Μοσχονάς: Ντραμς, Γιώργος Σαλούστρος: Ασκομαντούρα.


22:00 Συναυλία με τον Μάνο Πυροβολάκη
Ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχωρίζει ως ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός και ως ο «σύγχρονος λυράρης», που κατάφερε μέσα από τις σύγχρονες pop – rock συνθέσεις του, να ενσωματώσει στοιχεία της κρητικής παράδοσης.
Παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, απρόσμενες διασκευές, κοντυλιές και μαντινάδες με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο! Το μοναδικό ηχόχρωμα της κρητικής λύρας συνδυάζεται πότε με τον ήχο μίας ηλεκτρικής pop – rock μπάντας και πότε με μία πιο ακουστική διάθεση δίνοντας έτσι ένα ιδιαίτερο μεσογειακό ήχο.
Μαζί του οι: Γιάννης Μολυμπάκης (λαούτο), Παναγιώτης Κατσικιώτης (ντραμς – κρουστά), Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Χρήστος Ηλιόπουλος (κιθάρα). Στον ήχο ο Σταύρος Συκιανάκης

Post Top Ad

.............