ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΧΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΟΧΟΥ

Τις τελευταίες μέρες μικροί και μεγάλοι δουλέψαν σκληρά αλλά με κέφι και μεράκι και γεμίσαν την κεντρική αυλή του σχολείου τους με διάφορα επιδαπέδια παιχνίδια.
Η Α΄ τάξη έφτιαξε τον Κοχλία. Πρόκειται για ένα σαλιγκάρι πάνω στο οποίο οι μαθητές πρέπει να σύρουν ένα καπάκι ή μια μικρή πέτρα κάνοντας κουτσό, μέχρι να φτάσουν στο 100!



Η Β΄ τάξη ετοίμασε έναν αγώνα σε στυλ κουτσό. Οι μαθητές στέκονται στη γραμμή εκκίνησης και ξεκινούν να κάνουν κουτσό πατώντας ακριβώς στις ζωγραφισμένες πατημασιές. Ο πιο γρήγορος κερδίζει!


Η Γ΄ τάξη ζωγράφισε τοπατητό. Οχτώ μαθητές ξεκινούν από το εξωτερικό τετράγωνο και παίζουν πατητό. Οι τέσσερις που δε θα πατηθούν περνάνε στο επόμενο τετράγωνο συνεχίζοντας τον αγώνα. Οι δύο που απομένουν μπαίνουν στο εσωτερικό τετράγωνο και μονομαχούν μέχρι να αναδειχτεί ο νικητής!
Η Δ΄ τάξη έφτιαξε ένα κουτσό σπιτάκι. Πλέον, όποιος μαθητής έρχεται στο σχολείο από την κεντρική είσοδο μπορεί να ξεκινήσει τη μέρα του παίζοντας!
Η Ε΄ και η Στ΄ τάξη συνεργάστηκαν και έφτιαξαν ένα φιδάκι. Οι μαθητές μετατρέπονται σε πιόνια και παίζουν το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι στην αυλή του σχολείου μας!

Post Top Ad

.............