ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Ένα αφιέρωμα στην προσφορά και στη συμβολή των μνημείων και των μουσείων στην πολιτιστική ανάπτυξη, οργανώνει ο Σύλλογος Πολιτιστικής Αναπτύξεως Ηρακλείου, σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου στις 7.30 επί της οδού Ανδρόγεω.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Nίκο Φλεμετάκη. «Η Συμβολή των μνημείων και μουσείων στην πολιτιστική ανάπτυξη» είναι το θέμα που θα αναπτύξει η κ. Λιάνα Σταρίδα Ιστορικός – Αρχαιολόγος. Θα ακολουθήσει «Μικρή μουσική ανάπαυλα”. Στο πιάνο η Λίλυ Δάκα.

“Η προσφορά των μνημείων και μουσείων στην πολιτιστική ανάπτυξη” είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσει ο κ. Αντώνης Βασιλάκης τ. Έφορος αρχαιοτήτων, Αρχαιολόγος, διδάκτωρ αρχαιολογικής προϊστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την Ελένη Σφακιανάκη στο τραγούδι και την Λίλυ Δάκα πιάνο.


 
Εκδρομή
Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο σύλλογος οργανώνει εκδρομή την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 9.00 π.μ., προκειμένου τα μέλη του να επισκεφτούν και να ξεναγηθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνης και στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης. Το μοναστήρι έχει τιμηθεί με το Ευρωπαϊκό βραβείο Αρχιτεκτονικής  “EUROPA NOSTRA”. Μπάνιο (προαιρετικά) στην πανέμορφη απέραντη παραλία της Επισκοπής Ρεθύμνης καθώς και φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής: - Νίκος Φλεμετάκης τηλ: 2810281934 και 6944452577. - Καίτη Ζαμπετάκη τηλ: 2810227442

Post Top Ad

.............