Τι χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη:
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο γεμάτο (το κλασικό ποτηράκι που είχαν οι παππούδες για να πίνουν το ούζο τους)
- 3 ποτήρια (απ' το ίδιο ποτήρι) χλιαρό νερό
- 1 σφηνάκι ρακί
- μισό φακελάκι μαγιά (ας είναι και περισσότερο)
- λίγο αλάτι
- αλεύρι όσο πάρει (800-900γρ)
Για τη γέμιση:
- μισό κιλό μυζήθρα
Πώς το κάνουμε:
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ζύμη δεν θα πρέπει να είναι πολύ σκληρή. Θα πρέπει να κολλάει στα χέρια μας.
Αν βιαζόμαστε βάζουμε τη ζύμη στο φούρνο στους 40-50 βαθμούς για {ν'ανέβει πιο γρήγορα}.
Καθώς θα τα πλάθουμε για να μη κολλάει η ζύμη στα χέρια, βάζουμε αλεύρι (όχι πολύ όμως).
Μόλις τα τηγανίσουμε βάζουμε χαρτί στο πιάτο για να μαζέψει τα περιττά λάδια.
ΠΗΓΗ: http://www.sintagespareas.gr/