ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων γιόρτασε ο Δήμος Ηρακλείου  στην πλατεία του Αγίου Τίτου με εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το παράρτημα Κρήτης του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, ενώ συμμετέχουν ζωοφιλικά σωματεία και οργανώσεις του Δήμου.



 Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού ιδιαίτερα των μικρών ηλικιών. Συμμετείχαν ζωοφιλικά σωματεία και οργανώσεις του Δήμου. Τετράποδοι φίλοι από το ενδιαίτημα ζώων συντροφιάς (κυνοκομείο) θα δοθούν για υιοθεσία για κάθε ενδιαφερόμενο.
Μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Ηρακλείου δίδαξαν ζωγραφική στους μικρούς φίλους, ενώ την διασκέδαση των παιδιών ανέλαβε ο κλόουν "Τσιχλόφουσκας" Γιώργος Τσιχλάκης.





Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκυλιά που ήταν προς υιοθεσία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης από το ενδιαίτημα του Δήμου, είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και ηλεκτρονικά σημασμένα (microchip), ενώ ο κτηνιατρικός σύλλογος αναλαμβάνει και το κόστος του παράβολου για την καταχώρηση.

 

Με αφορμή την σημερινή ημέρα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης επεσήμανε:
«Με την συνδρομή όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε το Ηράκλειο να δείξει το καλό του πρόσωπο, εκείνο της φιλοζωίας και της ανοχής, το πρόσωπο της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης προς όλους τους φίλους μας ανθρώπους και σκυλιά. Όλοι μαζί σίγουρα μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, της κτηνιατρικής Υπηρεσίας και της αστυνομίας

Post Top Ad

.............