Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΕΩΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΡΕΩΠΩΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ

Λίηες ημέρες μέχρι το Πάσχα και οι κρεοπώλες του Ηρακλείου βρίσκονται σε διαδικασία επαφών με κτηνοτρόφους για το κλείσιμο συμφωνιών που θα τους επιτρέψουν να προμηθευτούν και να διαθέσουν στις επιχειρήσεις τους ντόπια αμνοερίφια, άριστης ποιότητας,στην πιο προσιτή τιμή.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του  Διοικητικού Συμβουλίου του τοπικού Συνδέσμου Κρεοπωλών Μιχάλη Μαθιουδάκη, φέτος θα είναι πιο δύσκολη η διάθεση επαρκών ποσοτήτων αρνιών γάλακτος ντόπιας παραγωγής στην κατανάλωση. Ο δύσκολος χειμώνας που προηγήθηκε αλλά και ο καταρροϊκός πυρετός που έπληξε την κτηνοτροφία, περιόρισαν αρκετά το ζωικό κεφάλαιο ,εξασθενίζοντας ότι απέμεινε, με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο αριθμός των μικρών ζώων που θα είναι διαθέσιμα το Πάσχα.

 

Αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί καλό οιωνό και για την τιμή των αμνοεριφίων, παρότι ακόμα οι επαφές με τους κτηνοτρόφους δεν έχουν ολοκληρωθεί ώστε να υπάρχει εικόνα για το πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν στην πώληση των ζώων τους.

 


Στην πολύ σημαντική εποχική αγορά του Πάσχα υπάρχουν προσφορές ελκυστικές για τον καταναλωτή, ιδίως όταν δημιουργούνται σκόπιμα για να λειτουργούν ως κράχτες αγοράς και άλλων προϊόντων, διαμορφώνοντας όμως έτσι  μια  κατάσταση που φαίνεται πως ξεπερνά τους όρους του υγιούς ανταγωνισμού και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. 

 

Αξίζει να αναφέρουμε ανατρέχοντας στο παρελθόν, τις μνήμες του προέδρου του Συνδέσμου Κρεοπωλών ότι τα παλιά χρόνια οι κρεοπώλες πήγαιναν στο σφαγεία της πόλης και καθάριζαν μόνοι τους τα κρέατα που προμηθευόνταν στα καταστήματα τους, ενώ η ζήτηση εκείνων των χρόνων ήταν διαφορετική και λόγω το ότι οι άνθρωπο δεν έτρωγαν τόσο συχνά κρέας,ενώ αγόραζαν προιόντα που τα έφτιαχναν στα σπίτια τους ενώ τώρα τα βρίσκουν έτοιμα απο τα κρεοπωλεία.


Τα τελευταία 40 χρόνια εξυπηρετεί τους πελάτες του με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ τους, ανανεώνεται με την καθημερινή Καλημέρα και ένα χαμόγελο από τους ευγενικούς συνεργάτες του Μιχάλη Μαθιουδάκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πρόθυμο να πληροφορήσουν για την σωστή επιλογή του κρέατος ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής του από τους καταναλωτές.

Post Top Ad

.............