ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια εξωστρέφειας για την έλξη της κρουαζιέρας και ευρύτερα του τουρισμού στην Κρήτη, συμμετείχε στη μεγάλη διεθνή έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι των ΗΠΑ. Η πραγματοποιήθηκε  τις προηγούμενες μέρες και θεωρείται η κορυφαία έκθεση του πλανήτη για το προϊόν της κρουαζιέρας που τόσο πολύ θέλει και ο Άγιος Νικόλαος να έχει μερίδιο.



Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε η περιφερειακή σύμβουλος Βιργινία Μανασάκη ενώ στην Κρητική αποστολή συμμετείχαν  στελέχη των Οργανισμών Λιμένων Ηρακλείου και Χανίων. Στόχος της Περιφέρειας Κρήτης, είναι η ενίσχυση του τουρισμού του νησιού μέσω της κρουαζιέρας, και να καταστήσει τα λιμάνια μας σημαντικούς πόλους έλξης στην Ανατολική Μεσόγειο.


Η αποστολή της Κρήτης στο Μαϊάμι θα έχει συναντήσεις και επαφές, όπως το δελτίο τύπου της περιφέρειας αναφέρει,  με κορυφαίους τουριστικούς παράγοντες από όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, ενώ θα αναπτύξει συνεργασίες και με άλλες αποστολές.


Ο Άγιος Νικόλαος πουθενά, το λιμάνι boutique όπως το χαρακτήριζαν κάποιοι πουθενά ενώ το τηλέφωνο του υπεύθυνου για την κρουαζιέρα από το Εμπορικό Επιμελητήριο Γιάννη Λεβέντη δεν έχει καμία εισερχόμενη κλίση από κανένα ούτε καν για την αποστολή φωτογραφιών ή χαρτών του λιμανιού της πόλης.
Ο συγκρητισμός   και οι ίσες ισορροπίες μεταξύ των περιοχών του νησιού ως φαίνεται υστερούν ενώ το λιμάνι του Αγίου Νικολάου επίσημα ήδη μετράει μείων 20 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων για την τρέχουσα σαιζόν.

ΘΑΝΟΣ Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............