ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ TEDxHeraklion ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ TEDxHeraklion ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πλήθος κόσμους συγκεντρώθηκε  στο  καινούριο Πολιτιστικό & Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το οποίο άνοιξε τις ς πόρτες του, πρώτη φορά για το ευρύ κοινό, για να φιλοξενήσει το TEDxHeraklion // Beyond The Walls.
Το συνέδριο διοργανώνεται ανεξάρτητα σε τοπικό επίπεδο απο εθελοντές με σκοπό ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, να βρουν τους κατάλληλους αποδέκτες και να αποτελέσουν έμπνευση για όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από 18λεπτες ομιλίες πάνω σε μια σκηνή καθώς και με διάφορες άλλες δραστηριότητες στις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όσοι το παρακολουθήσουν από κοντά.
Το  TEDxHeraklion  φιλοξενήσει σπουδαίους ομιλητές με τον  Julian Stubbs να ξεχωρίζει ως  επαγγελματίας του destination branding, με μοναδικό έργο στον στρατηγικό σχεδιασμό πόλεων και τουριστικών προορισμών.
Ακόμα, ξεχωρίζουν οι  Έλπις Χρυσοβέργης και Δώρα Μπίτση, οι δύο Έλληνες που διέσχισαν την Αφρική χρησιμοποιώντας μόνο μέσα μαζικής μεταφοράς για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Και πολλοί άλλοι όπως οι : Γιούλη Δοξανάκη, Σύμβουλος Γεωργικών Επιχειρήσεων, δημιουργός μίας πρωτότυπης πλατφόρμας διαχείρισης νέων αγροτικών καλλιεργειών, o Γιώργος Γκιντίκας, υπεύθυνος του Κέντρου Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας ο οποίος και θα πραγματοποιήσει μία μοναδική ομιλία: την πρώτη ομιλία σε νοηματική γλώσσα σε ελληνικό TEDx event,  o Μιχάλης Μαθιουδάκης, ηθοποιός και stand-up comedian που με το Απόλυτο Μηχάνημα, θα λύσει όλα σας τα προβλήματα και οι μουσικοί "Μιχάλης Koνταξάκης τρίο & Μαρίνα Δακανάλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............