ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015 ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015 ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του 24ου Παλιοχωρίτικου Καρναβαλιού θα γίνει στην Παλαιόχωρα Χανίων από τις 21 ως και 23 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει η μεγάλη παρέλαση! Οι καρναβαλικές ομάδες ενώνουν διαφορετικούς ανθρώπους και δημιουργούν μια τεράστια παρέα χαράς, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, πολύχρωμο, με χιούμορ, κέφι και ένταση.



Θα ακολουθήσει ολονύχτιο πάρτι, όπου ο ρυθμός και η μουσική δε σταματούν καθόλου και το γλέντι απογειώνεται μεσα στην αίθουσα εκδηλώσεων, σε ένα πραγματικά ξέφρενο πάρτυ. Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ θα γίνει το κάψιμο του καρνάβαλου. «Στην Παχιά Άμμο ή στη Σκάλα, ανάλογα με τα κέφια του καιρού, κερνάμε, χορεύουμε και σε ένα μυσταγωγικό τελετουργικό, υπο τον ήχο της μουσικής και τη λάμψη των πυροτεχνημάτων, βάζουμε φωτιά στον καρνάβαλο», αναφέρουν οι διοργανωτές.


Την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί διοργανώνονται Κούλουμα στην παραλία “Γραμένο” με όλα τα απαραίτητα... Η εκδήλωση περιλαμβάνει κεράσματα, χαρταετούς, κλόουν, χορό και ζωντανή μουσική απο την ορχήστρα “Ανδρομέδα”. Τις εκδηλώσεις οργανώνει ο Σύλλογος Παλιοχωρίτικου Καρναβαλιού. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να καλέσει κανείς στο 2823083029, να στείλει email: paleochoritikocarnavali@gmail.com ή να επισκεφτεί τη σελίδα www.paleochoritikocarnavali.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............