ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΙΣΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΙΣΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Από την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί και η κεντρική αποκριάτικη εκδήλωση στην πλατεία Νεαπόλεως.
Την Τσικνοπέμπτη, στη Νεάπολη θα γίνουν τα καθιερωμένα τσικνίσματα με μουσική στην πλατεία.
Την επόμενη – Παρασκευή και 13 – οι Νέοι Νεάπολης ετοιμάζουν ένα... «τρομακτικό πάρτι», θέλοντας με τον τρόπο τους να εξορκίσουν προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες...


Την Κυριακή, στην κεντρική εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία, έχουν προσκληθεί τρία μουσικά σχήματα που θα παίξουν ζωντανή μουσική, αλλά και dj που θα την υποστηρίξουν μουσικά. Θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τα παιδιά, φαγητό και ποτά για την ενίσχυση των Νέων Νεάπολης κ.α. Επίσης έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλα τα σχολεία της Νεάπολης, δημιουργώντας θεματική ομάδα μεταμφιεσμένων και θα βραβευτούν οι καλύτερες, πιο πρωτότυπες και όμορφες μεταμφιέσεις.
Μάλιστα οι Νέοι Νεάπολης απευθύνουν πρόσκληση να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και τα σχολεία του Αγίου Νικολάου, με δικές τους θεματικές ομάδες μασκαράδων. Ο σύλλογος ζήτησε την υποστήριξη του ΠΑΟΔΑΝ για τον στολισμό της πλατείας και για την εξασφάλιση καλής μικροφωνικής εγκατάστασης.



Στο Σίσι
Στο Σίσι, την Καθαρή Δευτέρα θα γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση στο λιμανάκι, με παραδοσιακή μουσική και δωρεάν προσφορά φασολάδας αλλά και πολλών άλλων σαρακοστιανών μεζέδων και ποτών, από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου. Σουβλάκια θα προσφέρονται αντί 1 ευρώ.


ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............