Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.



Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια του νησιού κατά τόπους να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Τρίτη 20/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 20/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 20/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............