ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ


Το 1ο Νηπιαγωγείο Σητείας οργανώνει φιλανθρωπικό τρέξιμο των Άγιων Βασίληδων μέσα στη πόλη της Σητείας και τερματισμό στο λιμάνι της Σητείας για την υποδοχή του Άγιου Βασίλη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας.
Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να προμηθευτεί τη στολή του Άγιου Βασίλη από την κ. Ανθή Χαμηλάκη στο τηλ. 6909581581.
Ώρα 16:30 – 17:00 Υποδοχή του Άγιου Βασίλη στο λιμάνι της Σητείας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα ήταν καλό να υποστηριχτεί μέσω των εκπαιδευτικών & των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι θα προτρέψουν τους μικρούς μας μαθητές να κατασκευάσουν το δικό τους φαναράκι με το οποίο θα υποδεχτούν τον Άγιο Βασίλη.



Επιπροσθέτως, προτείνουμε σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, οι μαθητές να συγκεντρωθούν σε προκαθορισμένη ώρα στη σχολική τους μονάδα και όλοι μαζί με όσο το δυνατόν περισσότερο φως να προσέλθουν στην προβλήτα της πόλης μας.
Συν-διοργανωτές των εκδηλώσεων είναι οι: Δήμος Σητείας, Δημοτική Κοινότητα Σητείας, ΔΟΚΑΣ, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Φίλων Μουσικής, Φιλαρμονική Σητείας, δια-δραστικό εργαστήρι τέχνης Καλειδοσκόπιο, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ΑΜΚΕ Κόντρα - Πρόγραμμα Αυτοβοήθειας, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων – Σχολείων, Λέσχη Ανάγνωσης Παίδων και Εφήβων Σητείας, ομάδα Ποδηλάτρες.
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας Ελένη Πλατανάκη\


ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............