ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ


Με πολύ κρύο, θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη, χιόνι και ισχυρό παγετό θα κάνει ποδαρικό το 2015 σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.






Το κρύο, μάλιστα, δεν θα υποχωρήσει ούτε τις επόμενες ημέρες καθώς μικρή άνοδος ως προς τις μέγιστες τιμές αναμένεται το Σαββατοκύριακο αλλά την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται νέα πτώση της θερμοκρασίας κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη βουτιά για τον Σταυρό τα Θεοφάνεια.



ΠΕΜΠΤΗ 1 Ιανουαρίου 2015
Η πρώτη ημέρα του χρόνου θα βρεί τη Δυτική Κρήτη με νεφώσεις και βροχές πιθανά κατά τόπους ισχυρές, ενω και οι άνεμοι θα διατηρούνται ενισχυμένοι απο Β διευθύνσεις με ένταση στα 6-7 Β και στα πελάγη έως και 8 Β (στα Νότια θα είναι λίγο πιο εξασθενημένοι στα 4-5 Β). 
Στην Ανατολική Κρήτη ο καιρός θα ξεκινήσει λίγο πιο βελτιωμένος αλλά σταδιακά απο το μεσημέρι αναμένεται επιδείνωση με βροχές οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σταδιακά απο ΒΔ διευθύνσεις τα Βόρεια στα 6-7 Β ενω στα Νότια θα είναι απο Δ διευθύνσεις στα 5-6 Β.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα, στη Δυτική Κρήτη απο 7-9⁰C, ενώ στην Ανατολική απο 8-12⁰C  (σε μεγαλύτερα υψόμετρα η θερμοκρασία θα είναι σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα).


Ύφεση και σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται να ξεκινήσει απο την Παρασκευή το απόγευμα με την  εξασθένηση του Βορείου ρεύματος , ενώ και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερα επίπεδα απο το Σάββατο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............