ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους κατέβηκαν στον κεντρικό πεζόδρομο της Ιεράπετρας, όπου έχει στηθεί  το Χριστουγεννιάτικο Χωριό την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου. Μια μεγάλη επιδαπέδια σκακιέρα και αρκετές μικρότερες είχαν στηθεί στο χώρο περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να ξεκινήσουν το παιχνίδι.
Η συγκεκριμένη δράση οργανώθηκε από τη Σκακιστική Ακαδημία Ιεράπετρας στο πλαίσιο των μαθημάτων σκάκι που ξεκίνησαν πρόσφατα στην Ιεράπετρα, όπως ανέφεραν  ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος, Γιώργος Κασαπάκης και Τάκης Γοργορίνης αντίστοιχα.

Εκμεταλλευόμενοι τα θετικά οφέλη του σκάκι για μικρούς και μεγάλους, ξεκίνησαν ξανά τα μαθήματα, αναφέρουν, από τη ΣΚ.ΑΚ.Ι υπό τη στήριξη της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και του Δήμου Ιεράπετρας. Αποκομίζοντας  σημαντικά οφέλη, όπως την ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας, αλλά και την ανάπτυξη στρατηγικής, οργάνωσης,  πρόβλεψης, συγκέντρωσης και φαντασίας μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 19:00 – 22:00 στην αίθουσα «Μαρία Λιουδάκη».
Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙΑ., κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη «είναι  ιδιαίτερα σημαντικό για το δήμο μας το ότι ξεκινούν ξανά τα μαθήματα σκάκι. Εμείς από την πλευρά μας θα στηρίξουμε την προσπάθεια της Σκακιστικής Ακαδημίας Ιεράπετρας και θα ενισχύσουμε το σημαντικό έργο της. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν για να ξαναζωντανέψει το σκάκι στην πόλη μας. Πρώτα απ’ όλα στον κ. Σετάκη και στα μέλη της ΣΚ.ΑΚ.Ι καθώς και σε όλους όσους στηρίζουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............