Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν μαθητέςΙΕΚ στον 9ο Κρητικό Διαγωνισμό Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας της Μεσογείου 2014. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και σχολές από όλη την Ελλάδα και από την Κύπρο.
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοίνωσε σήμερα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης και είναι τα εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12/2014
ΚΛΑΣΗ Α’: ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ/ΔΗΜΟΣΙΕΣ & ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κατηγορία Α-1:Έτοιμες παρασκευές με βούτυρο
Χρυσό μετάλλιο:Χανιωτάκη Ελένη (Kappa Studies)/Ρείτσεβα Καλίνα (Kappa Studies)
Αργυρό μετάλλιο:Hotelier Education
Χάλκινο μετάλλιο: Στρατηγάκης Γεώργιος (Kappa Studies)/Hotelier Education
Κατηγορία Α-2:Έτοιμες παρασκευές επεξεργασμένης καραμέλας
Αργυρό μετάλλιο: Tσαντήλα Μαρία (IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας)
Κατηγορία Α-3:Έτοιμες παρασκευές με σοκολάτα (ντεκόρ σοκολάτας)
Χρυσό μετάλλιο: Βλαχάκης Εμμανουήλ (Εxpertaste)
Αργυρό μετάλλιο: Περισυνάκης Βασίλειος (Le Monde)
Κατηγορία Α-4:Ζεστό πιάτο σούπα με βάση το ψάρι
Χρυσό μετάλλιο:Nικολετάκη Ειρήνη
Αργυρό μετάλλιο:Φραγκουλάκη Ελένη
Χάλκινο μετάλλιο:Καρπαθιωτάκης Σταύρος/Μοσχάκης Σταύρος
Κατηγορία Α-5:Γλυκό εστιατορίου με βάση τα εσπεριδοειδή
Χρυσό μετάλλιο:Βούλγαρη Κωνσταντίνα
Αργυρό μετάλλιο:Σφακάκης Εμμανουήλ
Χάλκινο μετάλλιο:Παπουτσάκης Εμμανουήλ
Κατηγορία Α-6:Ζεστό πιάτο από καρέ κατσίκι
Χρυσό μετάλλιο:Παπουτσάκης Εμμανουήλ
Αργυρό μετάλλιο:Σφακάκης Εμμανουήλ
Χάλκινο μετάλλιο:Σφακιανάκης Μάρκος/Γλεντζάκης Ιωσήφ
Κατηγορία Α-7: Ζεστό πιάτο με σαλιγκάρια
Χρυσό μετάλλιο:Συμάκης Σίμος
Αργυρό μετάλλιο:Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος
Χάλκινο μετάλλιο:Παπουτσάκης Εμμανουήλ
ΚΛΑΣΗ Β’: ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Κατηγορία Β-1:Ζεστό πιάτο (συνδυασμός χοιρινού & οσπρίων)
Α’ομάδα:
Χρυσό μετάλλιο:Φραγκεδάκης Αντώνιος (ΙΕΚ Χανίων)/ Παπαδάκης Εμμανουήλ (Kappa Studies)
Αργυρό μετάλλιο:Λύκου Χαρίκλεια (KES COLEGE Κύπρου)/Αντωνίου Αντωνία (F1:Τεχνολογία & Εκπαίδευση,Ρέθυμνο)/ Γουβεράκης Κυριάκος (Hotelier Education)
Χάλκινο μετάλλιο: Zερβάκη Μαριάνθη (Hotelier Education)/Μουλακάκης Κωνσταντίνος (ΕΠΑΣ Ηρακλείου)/Καρτερής Γεώργιος (IEK Hρακλείου)/Μαρκάκη Μαριάνθη (ΙΕΚ Ηρακλείου)/Εικοσιπεντάκης Αναστάσιος (Κappa Studies) /Mαθιουδάκης Κωνσταντίνος (Hotelier Education)
Χάλκινο μετάλλιο: Zερβάκη Μαριάνθη (Hotelier Education)/Μουλακάκης Κωνσταντίνος (ΕΠΑΣ Ηρακλείου)/Καρτερής Γεώργιος (IEK Hρακλείου)/Μαρκάκη Μαριάνθη (ΙΕΚ Ηρακλείου)/Εικοσιπεντάκης Αναστάσιος (Κappa Studies) /Mαθιουδάκης Κωνσταντίνος (Hotelier Education)
Β’ομάδα:
Χρυσό μετάλλιο:Προγουλάκη Αναστασία (Hotelier Tourism Studies)/Koτζάς Βασίλειος (Hotelier Education)
Αργυρό μετάλλιο:Paskar Tatianna (IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας)/Χαχλάκης Μιχαήλ (Kappa Studies)/Πηγαδάς Κωνσταντίνος (Kappa Studies)
Χάλκινο μετάλλιο:Ballaxhia Mikel (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας)/Ράλλης Γεώργιος (Kappa Studies)/Παγούδης Γεώργιος (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας)/Φυλακούρης Παναγιώτης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας)/Κουτράκης Παντελεήμων (Κappa Studies)/ Kαλιακάκης Ευάγγελος (Kappa Studies)
Γ’ομάδα:
Χρυσό μετάλλιο: Μουρτζάκης Θεόδωρος ΕΠΑΣ Ηρακλείου
Αργυρό μετάλλιο: Ζίου Γιολάντα (Kappa Studies)/Πλεύρη Ιωάννη (Kappa Studies)
Χάλκινο μετάλλιο:Aλεξάκη Κατερίνα-Άλκηστις (ΕΠΑΣ ΟΤΕΚ Ηρακλείου)/Γιαλιτάκη Αντωνία (Kappa Studies)/Καπελάκη Φωτεινή (Kappa Studies)/Φαρσάρης Γεώργιος (Kappa Studies)
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12/2014
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12/2014
ΚΛΑΣΗ Γ’:ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ /ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Κατηγορία Γ-1:Έτοιμες παρασκευές-παρουσιάσεις σκάλισμα τυριού
Χρυσό μετάλλιο:Παγούδης Γεώργιος
Αργυρό μετάλλιο:Αλυσανδράκης Κωνσταντίνος
Κατηγορία Γ-2:Έτοιμες παρασκευές σκαλίσματα σε φρούτα και λαχανικά
Χρυσό μετάλλιο:Κοντάκης Κωνσταντίνος/Μπουρνέλης Ιωάννης
Αργυρό μετάλλιο:Μετόζι Ερίσα (Kappa Studies)
Χάλκινο μετάλλιο:Δελήμπαση Γεωργία/Χανιωτάκη Ελένη (Kappa Studies) /Aλυσανδράκης Κωνσταντίνος
ΚΛΑΣΗ Δ’:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
Kατηγορία Δ-1:Ζεστό πιάτο από φρέσκο ψάρι
Χρυσό μετάλλιο:Βασιλείου Παναγιώτης (KES COLEGE Κύπρου)/Ιωάννου Μάριος (KES COLLEGE Kύπρου)/Γιαλιτάκη Αντωνία (Kappa Studies)
Αργυρό μετάλλιο:Δημητρόπουλος Νικόλαος (Hotelier Education)/Καρασταμάτη Ρομάνα (F1,Τεχνολογία & Εκπαίδευση,Ρέθυμνο)/Εντιγκαρίδη Μαρία (Hotelier Tourism Studies)/ Παπαστάυρος Χρήστος (IEK Xανίων)/Λιαπάκης Γιάννης (μαθητής Γυμνασίου)
Χάλκινο μετάλλιο:Χριστοδουλάκη Μιχαέλα (Hotelier Education)/Bασιλώτου Δήμητρα (Hotelier Education)/Aτσαλάκης Εμμανουήλ (Kappa Studies)/Koυρμούλη Μαρίνα-Αικατερίνη (Kappa Studies)/Mαυρή Εμμανουέλα (ΕΠΑΣ Ηρακλείου) /Δεσποτάκη Ιωάννα (Kappa Studies)
ΚΛΑΣΗ Ε’:ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ
Κατηγορία Ε-1:Πιάτο με κουνέλι σε συνδυασμό με χόρτα εποχής
Χρυσό μετάλλιο: Παπουτσάκης Εμμανουήλ
Αργυρό μετάλλιο:Παπαδάκης Μιχαήλ
Χάλκινο μετάλλιο:Βρυθιάς Αλέξανδρος
Kατηγορία Ε-2:Ζεστό πιάτο συνδυασμός ψάρι με θαλασσινά
Kατηγορία Ε-2:Ζεστό πιάτο συνδυασμός ψάρι με θαλασσινά
Xρυσό μετάλλιο: Νικολετάκη Ειρήνη
Αργυρό μετάλλιο:Πετράκης Εμμανουήλ-Μάριος
Χάλκινο μετάλλιο:Αλυσανδράκης Κωνσταντίνος
ΚΛΑΣΗ ΣΤ’:ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ &ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ (ΟΜΑΔΕΣ 4 ΜΑΘΗΤΩΝ)
Κατηγορία ΣΤ-1:Πρώτο πιάτο,Δεύτερο πιάτο,Σαλάτα,Επιδόρπιο
Χρυσό μετάλλιο:Ομάδα 623 (Kappa Studies) Κρητικός Κώστας,Βασιλάκη Στυλιανή,Κανάκης Ανδρέας,Φαρσάρης Γεώργιος /Ομάδα 604 (Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων) Koυκαδάκης,Μωραϊτάκη Ιωάννα,Μαρκουλάκη Ολυμπία,Κυριακάκη Ελένη / Ομάδα 624 (Kappa Studies) Πατσέλης Μιχαήλ,Χαχλάκης Μιχαήλ,Κατσούγκρης Ευτύχης,Στρατηγάκης Γεώργιος
Βραβείο Κρητικός Σκούφος από την Cretan Food News στην ομάδα 623 της Κappa Studies
Αργυρό μετάλλιο:Ομάδα 618 (OTEK EΠΑΣ Ηρακλείου) Πρινιανάκη Αικατερίνη,Μπυράκη Όλγα,Ασσαριωτάκη Χριστίνα,Προβιάς Ευάγγελος /Ομάδα 627 (Kappa Studies) Χανιωτάκης Πέτρος,Σκαλία Κριστίνα,Τερλάκα Ευθυμία,Μirsad Agovi /Ομάδα 619 (Kappa Studies) Ράτα Μαριέτα,Βλαστού Ευαγγελία,Συλαμιανάκη Μαρία,Εικοσιπεντάκης Αναστάσιος
Χάλκινο μετάλλιο:Ομάδα 615 (ΙΕΚ ΟΤΕΚ Ηρακλείου) Kάππα Κωνσταντίνα,Γραμματικάκη Χρυσή,Καρατουλιώτη Παρασκευή,Ζαχαριουδάκη Αντωνία /Ομάδα 611 (ΟΤΕΚ ΕΠΑΣ Ηρακλείου) Μανιωράκη Ελένη,Μανιωράκη Ιωάννα,Λεντάκη Μαρία,Αλεβυζάκη Ειρήνη/Ομάδα 605 (ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Χανίων) Μαραβελάκης Θεόδωρος,Ορφανουδάκης Ελευθέριος,Τσακιράκη Γεωργία, Φραγκουδάκης Μιχαήλ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2014
ΚΛΑΣΗ Ζ’:ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
Κατηγορία Ζ-1:Παρουσίαση 4 στοιχείων πρωινού ξενοδοχείου:2 γλυκά και 2 αλμυρά
Χρυσό μετάλλιο:Boύλγαρη Κωνσταντίνα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ (ΥΛΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΣ (ΥΛΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CRETAN FOOD NEWS
Κατηγορία Ζ-2:Παρασκευή (ζεστό πιάτο)
Χρυσό μετάλλιο:Βούλγαρη Κωνσταντίνα
Αργυρό μετάλλιο:Πετράκης Εμμανουήλ-Μάριος
Χάλκινο μετάλλιο:Παπαδάκης Μιχαήλ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CRETAN FOOD NEWS
Κατηγορία Ζ-3:Παρασκευή (γλυκό)
Χρυσό μετάλλιο:Σουλτάτος Ελευθέριος
Αργυρό μετάλλιο:Βλαχάκης Εμμανουήλ
Χάλκινο μετάλλιο:Καζεράκη Μαρία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου