ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Για 11η χρονιά η Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Αγ. Νικολάου – ΕΛΜΕ Λασιθίου, οι Μαθητικές Κοινότητες των Γυμνασίων και των Λυκείων του Αγ. Νικολάου και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνουν την Ημέρα Αγάπης.
Η εκδήλωση αυτή, την οποία έχετε αγκαλιάσει μικροί και μεγάλοι με τις συμμετοχές σας και την παρουσία σας, έχει ως απώτερο σκοπό την ενίσχυση του «κουμπαρά αγάπης», από τον οποίο καλύπτουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς μικρές αλλά σημαντικές ελλείψεις συμπολιτών μας.
Στη φετινή Ημέρα Αγάπης η συμμετοχή των φορέων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Πέρα από τα σχολεία-Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια- της πόλης μας και της Κριτσάς, συμμετέχουν οι Σύλλογοι: Μικρασιατών και Ποντίων Μεραμβέλλου, Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, Πολυτέκνων, Γυναικών Κριτσάς αλλά και η ενορία Ευαγγελίστριας, ο Ερυθρός Σταυρός με το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας και τους Σαμαρείτες και το ΙΕΚ Αγίου Νικολάου με το τμήμα αισθητικής και μαγειρικής. Ο ΟΚΥΔΑΝ περιμένει με γλυκίσματα τους φίλους των βιβλίων και των παιχνιδιών, ενώ το Καλάθι της Ελπίδας από το Δίκτυο Ελπίζω σίγουρα θα ξεχειλίσει, αν ο καθένας μας προσφέρει μια μικρή συσκευασία τροφίμων. Πέρα από τα μαθητικά συγκροτήματα το Ωδείο Τέχνης Αγίου Νικολάου θα εμπλουτίσει με μουσική και τραγούδια το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ τα μικρά κορίτσια της ρυθμικής του Γυμναστηρίου Winners αλλά και της σχολής χορού Fuente θα μας συνεπάρουν με το χορό τους. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και η Επιτροπή του Παιδικού Φεστιβάλ θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους με τα παιχνίδια τους.
Όλα αυτά μαζί με άφθονο κέφι, ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, κεράσματα, ευχές και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00-14.00 στην Πλατεία της πόλης μας.
Ο καιρός θα είναι και φέτος σύμμαχός μας. Πέρα από τη ζεστασιά του ήλιου, θα είμαστε και εμείς εκεί με τη ζεστασιά της παρουσίας μας, δημιουργικοί και κεφάτοι, να ανταλλάξουμε ευχές και να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............