ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Συνεχίζεται η Έκθεση Ψηφιδωτού "Αέναος Διάλογος με την Πέτρα" του Ευθύμιου Παπαϊωάννου από 15 - 28 Δεκεμβρίου 2014 στη Βασιλική Αγίου Μάρκου

 Το εργαστήριο ψηφιδωτών του Ευθυμίου Παπαιωάννου, αναλαμβάνει την φιλοτέχνηση ψηφιδωτών παραστάσεων σε Ι.Ναούς και Μοναστήρια, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης και φορητές εικόνες.
  Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε για τις ανάγκες ψηφιδογράφησης του εξωτερικού η και ολόκληρου του ναού σας.



Ο Ευθύμιος Παπαιωάννου γεννήθηκε στον Πειραιά.
Σπούδασε Καλές Τέχνες και ταυτόχρονα με τις σπουδές του εργάστηκε σε εργαστήρια ψηφιδωτών.Το 1993 δημιουργεί το δικό του εργαστήριο στην Αθήνα όπου και φιλοτεχνεί έργα για λογαριασμό ιερών ναών,μοναστηριών,δημοσίων κτιρίων και οικιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.
Το έργο του έχει τύχει αναγνώρισης από την Ακαδημία Εκκλησιαστικών Τεχνών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, από την οποία επελέγη αρκετές φορές να συμμετέχει σε εκθέσεις της και το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος,του οποίου είναι τακτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ του.

Διδάσκει το μάθημα της Αισθητικής και Πολιτισμικής Αγωγής στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (Σ.Δ.Ε.). Ήταν επί διετία υπεύθυνος του τμήματος ψηφιδωτού των Εικαστικών εργαστηρίων του δήμου Λαμιέων και    ταυτόχρονα συνεχίζει να παρουσιάζει τα έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και να αναλαμβάνει ψηφιδωτές αγιογραφήσεις καθώς και διακοσμήσεις δημοσίων και μη κτηρίων και μνημείων σε όλη την Ελλάδα.
Έργα του αποτελούν μεταξύ άλλων, τα ψηφιδωτά που κοσμούν την Ιερά μονή Αγάθωνος στη Φθιώτιδα,τον Ιερό ναό Αγίου ΕυθυμίουΠειραιώς,Ι.Ν.Αγιας Τριάδας Νίκαιας, Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Πειραιώς, την Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, την Ιερά μονή Παναγίας ΟδηγήτριαςΤιθορέας  και πλήθος άλλων ναών, δημοσίων και ιδιωτικών χώρων καθώς και ιδιωτικών συλλογών όπως αυτές του Οικουμενικού Πατριάρχη Κων\πόλεως και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............