ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET - www.kritipoliskaixoria.gr

.........
Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ





Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ σε συνεργασία με τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ του ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ θέλοντας να κάνουν ένα όραμα πραγματικότητα καλούν όλους τους γονείς με τα παιδιά τους αλλά και τον κάθε συνάνθρωπο  να συμμετέχουν σε μία δυναμική Χριστουγεννιάτικη Μουσική συνάντηση όπου χρησιμοποιώντας το ποιο υπέροχο μουσικό όργανο που όλοι διαθέτουν «την ΦΩΝΗ» να τραγουδήσουν (Μόνο με τρεις πρόβες) κάποια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.




Όχι σαν έμπειρη χορωδία αλλά σαν ανθρώπινες οντότητες, ανθρώπινες  φωνές ενωμένες στο πάρκο επί της Κνωσού και στην συνέχεια στους δρόμους της πόλης μας τις γιορτινές μέρες μια που πάντα η ΜΟΥΣΙΚΗ ένωνε τους ανθρώπους και  ήταν ο δρόμος που χάριζε γαλήνη συνοδεύοντας κάθε πολιτιστική εκδήλωση ανά τους αιώνες, ελπίζοντας ότι έστω για μία φορά οι Ηρακλειώτες ενωμένοι θα κατακλύσουν τους δρόμους κάτω από την σκέπη της μουσικής όχι για διαμαρτυρία αλλά με οδηγό την ΑΓΑΠΗ και την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ αυτές τις γιορτινές μέρες.


Για να δηλώστε την συμμετοχή την δική σας ή των παιδιών σας στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη,  όπου μικροί και μεγάλοι μαζί ενωμένοι θα τραγουδήσουμε κάποια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ όχι σαν έμπειρη χορωδία αλλά σαν ανθρώπινες οντότητες, ανθρώπινες  φωνές ενωμένες στο πάρκο επί της Κνωσού και στην συνέχεια στους δρόμους της πόλης μας, εοοικοινωνήστε τηλεφωνική ή με mail με τον Σύλλογο. 
1η Συνάντηση γνωριμίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 NOEΜΒΡΙΟΥ στις 11.00 στον χώρο της ΧΡΥΣΑΛΙΔΑΣ ΚΝΩΣΟΥ 250 Β 2ος όροφος Υπεύθυνη Μιγάδη Μαννιάνα. Καλέστε μας στα τηλέφωνα :
2810-223783 και 6937113211






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............